Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

Silk Amino’s with Energy van Image Sports is een aminozuren supplement met extra’s. Een gewoon aminozuren supplement bevat alle BCAA’s welke snel worden opgenomen in je lichaam en werken hierdoor vrij snel. Maar dit supplement biedt SSA aminozuren (Silk Amino Acids) welke nog sneller, effici├źnter en nog beter werken. Voorheen waren deze aminozuren erg prijzig, maar dat is veranderd dankzij het supplementen merk Image Sports. Waar vroeger alleen de pro bodybuilders hier gebruik van maakten, kan tegenwoordig iedereen hier gebruik van maken voor deze scherpe prijs.

Het supplement is verkrijgbaar in twee smaken: Fruit Punch en Watermelon.

Kenmerken en voordelen Silk Amino’s van Image Sports

  • Betere soort amino’s.
  • Wordt direct opgenomen.
  • Zowel te drinken als tijdens als na de training.
  • Verpakking bevat 30 servings. Genoeg voor een maand.
  • Bevat ook caffe├»ne.
  • Voordeliger dan ooit!

Aanbevolen gebruik:

Neem alleen op trainingsdag 1 maatschap met 200 ml water vlak voor, tijdens of na de training.

Verschil tussen SAA en BCAA’s

Waarin ligt het verschil vragen vele mensen zich af. Het verschil is de amino ratio en en het amino profiel. SAA aminozuren zijn namelijk korter en sneller opneembaar.

Review Silk Amino’s – Image Sports

Ervaring met dit aminozuren supplement? Laat het ons weten! Help andere door jouw ervaring te delen. Niet overtuigd van dit supplement? Bekijk dan andere top supplementen op www.supplementenfacts.nl, bij elke categorie hebben wij aanraders en de meest populaire in een rij gezet voor jou.