Serious Mass

Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

Streven naar een hoger gewicht? Dat doe je met Serious Mass van Optimum Nutrition. Dit hoogwaardige product zorgt ervoor dat jij in gewicht kunt aankomen. Zo vindt je in dit supplement complexe koolhydraten,  hoogwaardige proteïne, geen toegevoegde suikers, 25 verschillende vitamines en mineralen en extra creatine, l-glutamine en Choline en Inosotol.

Zwaarder worden met Serious Mass

Dit supplement is speciaal ontwikkeld voor sporters die willen aankomen in de goede zin. Je hebt namelijk meer bouwstoffen nodig om goed in gewicht aan te komen, wat dit supplement allemaal biedt. Een shake Serious Mass zit vol met calorieën welke afkomstig zijn van de juiste ingrediënten. Dit supplement zorgt ervoor dat je continue energie hebt en dat je spieren constant de juiste stoffen binnen krijgen om te groeien. Zo zit er onder andere ook Whey, Caseine en Egg Protein in. Elke soort eiwitten heeft zijn voordelen waardoor je een optimaal resultaat krijgt en binnen korte tijd al resultaat zult merken.

Het supplement is verkrijgbaar in twee verpakkingen, namelijk in 2724 kg en 5455 kg. En tevens in vier verschillende smaken: aardbei, banaan, chocolade en vanille.

Ervaringen Serious Mass

Heb jij dit supplement eerder gebruikt? Laat dan jouw ervaring achter. Wij verzamelen reviews om elk supplement onafhankelijk te kunnen beoordelen door de sport community. Help hierdoor anderen door een review achter te laten.

Één Reactie

  1. Vanessa
    Review
    Ik heb maar een woord voor dit product en dat is WOW! Ik ben een meisje van 21 en ik kom moeilijk aan. Ik ben 1,70, woog met moeite 52 kilo en na amper 3 weken weeg ik al 57 kilo! Ik ben super tevreden!!! De smaak met water vind ik maar niks. Met melk smaakt het veel beter. Ik had chocolade besteld en nu wacht ik op mijn volgende bestelling. Hopelijk is banaan ook evengoed van smaak.

Laat een reactie achter.

Geef je mening