Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

Eens in de zoveel tijd komt er een extreem goede pre-workout uit. We kennen allemaal de tijd nog wel waarin we knalde op unstoppable. Deze is helaas verboden, maar body & Fitshop is nu met een nieuwe preworkout de markt opgekomen die geschikt is voor mensen die willen afvallen. De preworkout Ripped is namelijk een voedingssupplementen die jou twee voordelen oplevert. Als eerst geeft het jou de energie die je nodig hebt om de gehele training te kunnen knallen, daarnaast heeft het ook nog eens de effecten van een fatburner. Zo sla jij twee vliegen in een klap, in dit artikel lees je meer over het nieuwste product.

Kenmerken ripped pre-workout

Ripped preworkout body enfit
Er zijn een aantal punten waardoor dit middel zich weet te onderscheiden van andere producten:

  • Twee functies uit een supplement
  • 14 verschillende ingrediĆ«nten
  • Maximale energie
  • Zwaar gedoseerd (hier wordt zelfs voor gewaarschuwd)

Gebruik en dosering

Net als bij iedere andere preworkout is het de bedoeling dat je dit middel vlak voor je training tot je neemt zodat jij tijdens de training het volledige effect zult ervaren. Er wordt aangeraden om een maatschep tot je te nemen en deze te mengen met 250ml water. Vervolgens neem je het tot je, ongeveer 30 minuten voordat de training begint. Je zult merken dat je na 15 minuten ongeveer je al wat energieker voelt waardoor je 30 minuten later vol op kunt trainen.

Ripped preworkout ervaringen en reviews

Heb jij al ervaring met het gebruik van dit product? Help dan je medesporter door een kloppende review achter te laten. Op deze manier kunnen andere sporters bepalen of dit het product is wat ze willen bestellen en een kans willen geven.