Als het aan ons zou liggen zou afvallen veel gemakkelijker zijn dan het eigenlijk is. Jammer genoeg neemt het veel meer tijd en moeite in beslag. Een afslanksupplement als hulpmiddel komt dus goed van pas.

Over Ripped Body & Fit

De Ripped afslanksupplement werkt heel effectief. Je hoeft maar 1 capsule per dag in te nemen. Liefst ’s morgens wanneer je gaat ontbijten of voordat je gaat sporten.

Ripped is zo sterk, omdat het de volgende ingrediënten heeft:

  • Green Coffee extract – extract van groene thee bladeren. Dit zorgt voor veel energie zodat je verder kunt sporten en een betere stofwisseling hebt. (bevat 69 mg per capsule)
  • Green Tea Extract – extract van groene thee bladeren. Net als de Green Coffee extract geeft het je een betere stofwisseling en ook nog veel energie. (33 mg)
  • Olive leaf extract – extract van olijfbladeren. (115 mg)
  • Raspberry ketones – een natuurlijk frambozen extract! 100mg Raspberry Ketones bevat dezelfde hoeveelheid werkzame stof als 90 frambozen. Deze zorgen ervoor dat je vet op ruststand verbrandt, suiker opname vertraagt wordt, meer energie en minder trek krijgt. (84 mg)
  • Gallic Acid – het is komt van nature voor in theebladeren. (84 mg)
  • Caffeine Anhydrous – voor als je net even iets extra’s nodig hebt. (290 mg)
  • Capsimax™ – is een gepatenteerde vorm van capsicum. (38 mg)

Gallic Acid, Olive leaf extract en Capsimax zorgen ook voor goede vetverbranding en meer voor energie. Verder bevat het ook Capasaicine (12 mg) en gelatine (rund en varken). Verstevigingsstof: magnesiumstearaat. Kleurstof: Titaniumdioxide.

Wanneer je het koopt krijg je een verpakking met 60 capsules die 2 maanden zullen meegaan. Ripped werkt het beste tijdens het sporten.

Dosering en gebruik

Je moet het houden op 1 capsule per dag en je mag een capsule niet later dan 16.00 u innemen. Het is niet geschikt voor zwangere vrouwen en kinderen.

Gebruik ervan kan soms lijden tot buikpijn en maagkrampen. Om dit te voorkomen moet je het niet op een lege maag innemen. Als je last hebt van gezondheidsklachten is het beter om eerst met je huisarts te bespreken of dit wel goed voor je is.