Resurrect-P.M. is het supplement van de wereldbekende bodybuilder Ronnie Coleman, die zijn eigen productlijn heeft genaamd de ”Ronnie Coleman Series”. Een productlijn met hoge kwaliteit producten voor de serieuze bodybuilders en sporters. Ronnie Coleman heeft een unieke formule ontwikkeld om diep te slapen, de formule om ongekende resultaten te halen in de gym. Zo slaapt R. Coleman namelijk erg weinig, maar slaapt hij wel diep wat volgens hem het belangrijkste is.  Dankzij dit supplement slaap je snel en zorg je dat je lichaam in een diepe slaap terechtkomt dat je lichaam goed hersteld na een intensieve training. Want tijdens het slapen kom jij namelijk spiermassa aan.

De formule van Resurrect P.M. is uniek en geeft de beste ingrediënten aan zodat jij elke dag het beste kunt profiteren tijdens jou slaap. Zo zul je zien dat je echt gaat groeien.

De kenmerken en voordelen van Resurrect-P.M.

  • Betere rust en herstel dan ooit.
  • Diepe slaap voor optimale (droge)spiergroei.
  • Geen suikers.
  • Optimale groeihormoon stimulatie & testeron waarden.
  • Je wordt uitgerust en fit wakker.

Dosering en gebruik Resurrect-P.M.

Belangrijk om te weten is dat dit supplement niet voor de beginnende sporter is. Dit is bedoeld voor alle serieuze atleten die al een tijd bezig zijn met sporten en ook dagelijks hard trainen. Gezien het supplement ook erg sterk is wordt aangeraden 1 schepje te mixen met 200-300 ml water een half uur voor het slapen gaan. Neem dit ook op een lege maag. Neem daarnaast Resurrect PM vijf dagen achter elkaar, waarna twee dagen gerust.

Het supplement is verkrijgbaar in een verpakking van 25 doseringen en twee smaken: Blue Razz Dream en Midnight Grape.

Reviews Resurrect-P.M.

Heb jij ervaring met dit product? Laat dan een review hierachter en help andere sporters hiermee.