Reduxine

Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

Reduxine is een bekende fatburner in Nederland. Deze fatburner geeft je energie en wordt daardoor vaak ook wel energiepil genoemd. Maar het belangrijkste, de pil zorgt voor een echte opgewekt gevoel,  het geeft je minder honger en het verhoogt je stofwisseling. De perfecte pil om af te vallen dus.

De fatburner Reduxine werkt voornamelijk erg goed doordat er een mix van ingrediënten in zit die de stofwisseling hoger doet gaan. Waardoor jij eerder afvalt, gezien je veel sneller calorieën verliest die uit de vet reserves worden gehaald.

Gebruik Reduxine

In tegenstelling tot sommige andere fatburners als bijvoorbeeld de Perfect Burn, werkt deze pil minder lang. Mocht u voor het eerst deze fatburner pil gebruik, is het slim om het te houden bij 1-2 capsules per dag. Waarna dit goed bevalt dit kunt verhogen na 4 per dag.

De capsule moet ingenomen worden met water, 30 minuten voor een maaltijd. Belangrijk is dat de capsule altijd heel doorgeslikt wordt.

Waarschuwing: bij fatburners is het altijd belangrijk om dit niet continue te gebruiken. Bij Reduxine wordt aangeraden om dit vier weken te gebruiken en vervolgens een pauze in te lassen van twee weken. Mocht je zowel lichamelijke of geestelijke klachten hebben dan is het in de meeste gevallen niet aan te raden om deze fatburner te gebruiken. Raadpleeg daarom altijd je arts of het verstandig is om dit product te gebruiken mocht je lichamelijke of geestelijke klachten hebben.

Ingrediënten van deze fatburner

Per capsule de ingrediënten:
Guarana 150 mg (waarvan 33 mg cafeïne)
Theobromine 150 mg
Kola nut 100 mg (waarvan 10 mg cafeïne)
Citrus aurantium 100 mg (waarvan 22 mg synefrine)
Cafeïne 60 mg
Witte wilgextract 50 mg
Acacia rigidula 25 mg
Zwarte peperextract 15 mg

Overige ingrediënten: gelatine

Tot slot

Uiteraard is de fatburner Reduxine net als andere fatburners geen wondermiddel. Als je wilt afvallen zul je nog steeds een gezonde voeding moeten aan houden en dit combineren met regelmatig sporten. Als je dit doet en je neemt hierbij ook nog eens deze fatburner gaat het proces echter wel sneller dan als je het niet zou doen. Ga je niet sporten en blijf je ongezond eten? Dan zou het resultaat ook minimaal zijn.

Reduxine ervaringen

Heb jij al wel eens reduxine gebruikt? Help ons en andere mensen die graag willen afvallen door jou ervaringen te beschrijven in een review. Op deze manier help je veel mensen om de juiste supplementen keus te maken.

Reactie

 1. Karel
  Review
  Product werkt echt goed.
  Zie zeker resultaat en merk dat zwembandje minder wordt. Wel gezond bij eten en ik sport 4 x per week. Voetbal en bootcamp merk dat het hierdoor sneller gaat.
  succes!
 2. Freek
  Review
  Goede vetverbrander, heeft mij goed geholpen de laatste kilo’s te verliezen.
 3. Jesse
  Review
  Sport, gezond eten en deze fatburner zijn een goede combinatie. Stel elke 4 weken zeker een pauze in van een week of 2 zoals hierboven beschreven, anders raakt je lichaam er aan gewend. In het begin kan de mag wat van slag zijn (knorren etc, geen verdere nadelen) maar dat went! Bouw het langzaam op. Aanrader!
 4. francis
  Review
  ik heb inmiddels Reduxine als eerst gebuikt en de kilo’s vlogen eraf daarna gebruikte ik takeoff van MHP enige ding die weg vloog was mijn geld want het product is placebo na 3 weken gebruiken geen resultaat weg gegooid, maar daarna kwam ik op Muscletecch hydrocut waar ik tot heden zijn producten gebruikt ,Want ze zijn goed je merkt het effect niet maar je ziet het wel na aantal weken .
  Maar vandaag, heb ik weer reduxine in huis gehaald en (nog eentje voor de mensen die geen pillen willen gebruiken de naam is Alphamine) schijnt ook goed te werken waar voor lastige plekken bent benieuwd maar Reduxine blijft het beste
  trouwens reduxine zonder veel te trainen help je wel afvallen 0 tot 30 min trainen per dag als je tijd hebt niet om te trainen de effecten waren top van 130 kilo naar 100 om beter overzicht te geven ik ging van maat 58 naar maat 56 broeken doet zijn werk perfect. . tip wissel na de kuur van de pillen met andere fat burner product want je lichaam , raakt er aan gewent kort om Reduxine werkt en verdrukt je honger 1 min puntje je krijg bij de laste week dat je de pillen gebruikt wel trek ik deed dit doormiddel van alleen water te drinken dus geen limonade ,sap , koffie thee e droge pasta met kip als maaltijd ontbijt havermout en middag wanner ik pauze had sneetje brood pindakaas en een appel totaal 4 maaltijden op een dag vermeid vet en suiker .Succes misschien werkt het niet voor jou maar zal vast wel een fatburner die wel aanslaat bij jou tot slot Reduxine is zijn prijs ruim waard alleen jammer nergens een review op een film van Reducine
 5. Marloes
  Review
  Ik werd er binnen een uur heel erg duizelig van en heb me de hele dag raar gevoeld. De eerste keer heb ik 2 pillen ingenomen. Heel misschien morgen met 1 pil proberen, maar twijfel of ik dat aandurf na deze ervaring.
 6. PFELKERS

  Synefrine in combinatie met cafeïne kan gevaar opleveren voor je hart: hoge bloeddruk, hartritmestoornissen. In Canada en Europa is het verboden.

Laat een reactie achter.

Geef je mening