Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

Reduxine is een bekende fatburner in Nederland. Deze fatburner geeft je energie en wordt daardoor vaak ook wel energiepil genoemd. Maar het belangrijkste, de pil zorgt voor een echte opgewekt gevoel,  het geeft je minder honger en het verhoogt je stofwisseling. De perfecte pil om af te vallen dus.

De fatburner Reduxine werkt voornamelijk erg goed doordat er een mix van ingrediënten in zit die de stofwisseling hoger doet gaan. Waardoor jij eerder afvalt, gezien je veel sneller calorieën verliest die uit de vet reserves worden gehaald.

Gebruik Reduxine

In tegenstelling tot sommige andere fatburners als bijvoorbeeld de Perfect Burn, werkt deze pil minder lang. Mocht u voor het eerst deze fatburner pil gebruik, is het slim om het te houden bij 1-2 capsules per dag. Waarna dit goed bevalt dit kunt verhogen na 4 per dag.

De capsule moet ingenomen worden met water, 30 minuten voor een maaltijd. Belangrijk is dat de capsule altijd heel doorgeslikt wordt.

Waarschuwing: bij fatburners is het altijd belangrijk om dit niet continue te gebruiken. Bij Reduxine wordt aangeraden om dit vier weken te gebruiken en vervolgens een pauze in te lassen van twee weken. Mocht je zowel lichamelijke of geestelijke klachten hebben dan is het in de meeste gevallen niet aan te raden om deze fatburner te gebruiken. Raadpleeg daarom altijd je arts of het verstandig is om dit product te gebruiken mocht je lichamelijke of geestelijke klachten hebben.

Ingrediënten van deze fatburner

Per capsule de ingrediënten:
Guarana 150 mg (waarvan 33 mg cafeïne)
Theobromine 150 mg
Kola nut 100 mg (waarvan 10 mg cafeïne)
Citrus aurantium 100 mg (waarvan 22 mg synefrine)
Cafeïne 60 mg
Witte wilgextract 50 mg
Acacia rigidula 25 mg
Zwarte peperextract 15 mg

Overige ingrediënten: gelatine

Tot slot

Uiteraard is de fatburner Reduxine net als andere fatburners geen wondermiddel. Als je wilt afvallen zul je nog steeds een gezonde voeding moeten aan houden en dit combineren met regelmatig sporten. Als je dit doet en je neemt hierbij ook nog eens deze fatburner gaat het proces echter wel sneller dan als je het niet zou doen. Ga je niet sporten en blijf je ongezond eten? Dan zou het resultaat ook minimaal zijn.

Reduxine ervaringen

Heb jij al wel eens reduxine gebruikt? Help ons en andere mensen die graag willen afvallen door jou ervaringen te beschrijven in een review. Op deze manier help je veel mensen om de juiste supplementen keus te maken.