Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

Recon is het post-workout middel van het voedingssupplementen merk Musclepharm. Na een work-out heeft je lichaam de juiste voedingsstoffen nodig om te herstellen van de training. Recon van Musclepharm bied jou de voedingsstoffen die je spieren nodig hebben om te herstellen zodat de kunnen groeien na de training.

Over Recon van Musclepharm

Recon van Musclepharm is voorzien van verschillende voedingsstoffen die zorgen voor een goede formule. Zo helpt Recon volgens Musclepharm voor het volgende:

  • Herstel, dit supplement zorgt voor het herstel van je spieren dankzij de 7 gram glutamine per dosering.
  • Opbouw, dankzij de zes gram BCAA en EAA zorgt het voor een betere opbouw van de spieren.
  • Opladen, de voedingsstoffen in Recon zijn zeer snel opneembaar waardoor het helpt je spieren weer op te laden.

Kortom als jij naar je training deze post-workout neemt voor zie jij je lichaam van de juiste voedingsstoffen niet je nodig hebt om te herstellen en te groeien.

Gebruik en dosering van de post-workout

De aanbevolen hoeveelheid is om een half tot een hele schep van het post-workout poeder te mengen met 200- 300ml water. Een schep is 40 gram poeder. Kijk hoe je lichaam er op reageert en pas hier je dosering op aan. Het is de bedoeling dat je direct na de training deze post-workout tot je neemt. Recon is in drie verschillende smaken verkrijgbaar: fruit punch, sinaasappel mango en watermeloen.

Recon Musclepharm ervaringen

Heb jij dit product al eens gebruikt? Dan zouden wij het erg op prijs stellen als jij je ervaringen met dit product wilt delen met ons en met andere sporters. Laat daarom een leuke review achter je helpt hier veel mensen mee.