Pump Booster, van het merk All stars is een pre-workout supplement. Het supplement kenmerkt zich door een hoge oplosbaarheid, de zeer hoge kwaliteit ingrediënten die er in zijn verwerkt en de goede pomp die je krijgt dankzij de inname. Je zult meer energie krijgen om betere sportprestaties neer te zetten. Waar vroeger dit supplement RAW Insanity heette, is er met een nieuwe formule een beter supplement op de markt neergezet, namelijk PUMP Booster.

Ingrediënten van Pump Booster

Alle ingrediënten zijn van hoge kwaliteit, de formule is hierdoor erg sterk. Ingrediënten die er in verwerkt zijn, zijn maltodextrine, NOP-47, creatine, L-arginine, citrulline-appelzuur, cafeïne, beta-alanine, L-norvaline en synefrine.

Gebruik van deze pre-workout

Mix drie maatschappen, totaal 22 gram,  met 200 – 250 ml water. Doe dit zo circa een half uur voor je training voor optimaal resultaat.

Ervaringen Pump Booster

Heb jij ervaring met dit pre-workout supplement? Laat het ons en andere sporters weten door een review hier achter te laten met jouw ervaring! Help andere mensen makkelijker een keuze te maken tijdens de reis naar het zoeken van de juiste supplementen.