Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

In geen enkel dieet of voedingsschema is er plaats voor een ijsje, tenzij jij zelf ijs maakt met Protein Ice Cream van Body & Fitshop. Met dit eiwitpoeder maak jij zelf je eigen gezonde ijsjes die een hoog gehalte eiwitten bevatten en een laag aantal koolhydraten.

Over Protein Ice Cream

Protein Ice Cream is een voedingssupplement van het huismerk van body en fitshop. Iedereen die serieus met trainen en voeding bezig is houd ook wel eens een keer van iets lekkers, daarvoor is dit supplement de perfecte oplossing. Je maakt hiermee namelijk overheerlijke ijsjes die ook nog eens gezond zijn. Dit eiwitpoeder bestaat namelijk uit maar liefst 37% eiwitten, in geen enkele snackbar ga jij een ijsje vinden die een betere samenstelling heeft dan protein ice cream. Dit ijsje is ook nog eens in drie overheerlijke smaken verkrijgbaar, de volgende smaken kunnen gekocht worden:

  • Chocolade ijs met echte stukjes chocolade
  • Aardbeien ijs
  • Tropisch en perzik ijs

Bereiding van het ijs

De bereiding van het ijs is zeer gemakkelijk, bijna net zo makkelijk als het maken van een eiwitshake. Je neemt 40 gram poeder ( twee schepjes) en mengt dit met 75 ml water. Dit doe je in een bakje die je invriezen kunt. Zet het geheel voor ongeveer vier uur in de diepvries, afhankelijk van hoe koud deze staat.  Haal het 15 minuten voordat je het ijsje wilt opeten uit de diepvries.

Voedingswaarde

De volgende voedingswaarde is gebaseerd op 100 gram poeder.

Energie: 346 kcal
Vetten: 9 gram
Koolhydraten: 40,8 gram
Vezels: 5,9 gram
Eiwitten: 37,8 gram