BodylabBodylab is één van de grootste partijen in Nederland als het om supplementen gaat. Een partij die al jaren bekend staat om goede producten, een groot aanbod en een goede service. Vrijwel elk merk kan je vinden en daarnaast heeft het ook groot aanbod huismerk producten.

Wij hebben de producten de afgelopen week getest en delen daarom graag onze ervaring!

Ten eerste, om welke producten gaat het:

  • Creatine powder van Bodylab
  • F-Burner van Bodylab
  • Pre-workout van Bodylab
  • Essential Amino Acids
  • Superfoodsmix van Bodylab
  • De eiwitrepen van Bodylab

Creatine Powder

Ik ben altijd erg fan van creatine, omdat het wetenschappelijk een van de weinig supplementen is waarvan is bewezen dat het echt helpt. Een pot creatine van Bodylab bevat 500 gram wat circa 100 doseringen bied, meer dan genoeg dus. De poeder lost erg goed op in water, waarmee ik heb getest en smaakt ook erg goed. Ik heb het nu enkele dagen gebruikt, ben er zeer tevreden over. De exacte werking is soms lastig te bepalen als je het slechts enkele dagen gebruikt, hierover zal ik in de toekomst nog een update uitbrengen.

F-burner van Bodylab

De f-burner, is een fatburner. Zelf ben ik geen echte gebruiker hiervan, waardoor wij dit product hebben laten testen aan een vaste bezoeker van onze website welke regelmatig diverse fatburners gebruikt. Deze persoon heeft aangegeven zeer positief te zijn over deze fatburner. Het product gaf veel energie in de tijd dat het gebruikt werkt en ook de smaak was goed te doen. Fatburners staan uiteraard niet bekend om de goede smaak vaak, maar deze was meer dan voldoende volgens onze tester.

Pre-workout

Pre-workouts moeten natuurlijk wat extra energie en kracht geven. En dat is ook precies wat deze pre-workout deed. Het gaf de juiste extra motivatie om meer uit de training te halen, ik kon persoonlijk voelen dat de sets beter gingen en ik net wat meer dan normaal kon duwen of tillen. Het is dus zeker een aanrader voor mensen die regelmatig een pre-workout gebruiken om deze is te testen! De smaak was ook prima en na circa 20 a 30 minuten merk je de pre-workout waarna je lekker kan trainen. Ook had ik geen last van een crash bij dit product, meer dan tevreden dus!

Superfoodsmix van Bodylab

Superfoods zijn natuurlijk gezond zoals de meesten inmiddels weten. Een combinatie van verschillende superfoods was dus ideaal. Ik nam dagelijks een shake van de mix en het gaf mij goede energie. Een pot van Bodylab bevat 300 gram, maar interessanter is dat het zelfs 38 superfoods bevat! Dit kun je natuurlijk normaliter niet allemaal 1 voor 1 binnen krijgen, een mix is dus een ideale aanvulling op je dagelijkse voeding zou ik zeggen. Ook in vergelijkingen tot andere mixen die ik heb gezien, is dit product zeer voordelig. Zeker een aanrader als je diverse superfoods wilt binnen krijgen en gezond wilt leven.

De eiwitrepen van Bodylab

Eiwitrepen, voor mij een van de meest gebruikte ‘snacks’ tussen het werk en auto rijden door. Met name onderweg is het voor mij vaak ideaal om te nemen als ik het druk heb. De repen smaakte zeer goed moet ik toegeven en bevatten uiteraard de benodigde eiwitten. Ik heb er dan eigenlijk ook altijd enkele bij mij als ik een drukke dag heb, zodat ik mijn eiwitten binnen krijg.

Kijk voor meer informatie en de producten op www.bodylab.nl