Potassium Nitrate is een vrij nieuw supplement op de markt dat verbazingwekkend goed werkt en vele malen sterker is dan andere pre-workouts. Het grote voordeel van Potassium Nitrate is dat het vrijwel instant werkt en je dus niet hoeft te wachten. Naast dat het direct werkt is het ook nog is vele malen krachtiger.

Het supplement geeft je een maximale pomp, een sterke groei en net zo belangrijk een geweldig herstel. En is voor elke atleet te gebruiken die fanatiek traint. Je krijgt per dosering alle belangrijke voedingsstoffen en zuurstof binnen die zorgen voor herstel, spier en groei. Wat wil je nog meer?

Wat maakt Potassium Nitrate supplement zo goed?

Dit supplement geeft een directe werking af, waar vele andere supplementen er even over doen. Dit komt omdat dit supplement anders werkt.  Potassium Nitrate gaat naar je lichaam via één tussenstap waarna het direct wordt omgezet in pure Stikstofmonoxide of ook wel Nitric Oxide genoemd wat jou als sporter een geweldige pomp, uithouding, spiergroei en spierenergie geeft.

Nitric Oxide supps zijn al jaren één van de meest belangrijke supplementen voor de echte body builders. De ingrediënten in dit supplement maken het een ultiem supplement die als body builder zeker niet uit je dagelijkse supplementen dosis mag ontbreken.

Aanbevolen gebruik: Neem per dosering 2 tot 4 capsules 10 á 20 minuten voor de training.

Voordelen op een rijtje

  • Het werkt direct.
  • Nitric Oxide is het #1 ingrediënt voor Bodybuilders
  • Vele malen sterker dan andere soortgelijke supplementen
  • Geweldige pomp, herstel en groei van je spieren.
  • Werkt voor alle atleten.
  • 30 tot 60 trainingen per verpakking.

Potassium nitrate ervaringen

Doordat het product nog vrij nieuw is zijn er nog maar weinig ervaringen met dit product op het internet te lezen. Wij vragen jou daarom dan ook als je ervaringen hebt met dit product om een review te schrijven. Hiermee help je ons en andere sporters veel.