Als je opzoek bent naar een gezonde snack is de eiwitreep “Perfection bar” de aangewezen reep. Perfection bar is namelijk een eiwitreep van een zeer hoge kwaliteit met meer dan twintig gram eiwitten per reep is het zeker niet zondigen als je deze reep tussendoor eet. Een reep is ook nog eens super handig om te eten als je niet de mogelijkheid hebt om een maaltijd te eten of gewoon lekker tussendoor.

Over de perfection bar

Body&Fitshop is een samenwerking aangegaan met de grootste eiwitrepen producent van heel Europa. Hiermee hebben ze de eiwitreep perfection bar samengesteld die ideaal is voor mensen die een eiwitrijk dieet volgen of aan willen komen in spiermassa. De eiwitreep kan als tussendoortje genomen worden als toevoeging op de dagelijkse hoeveelheid voeding of een maaltijd vervangen als je wilt afvallen. De reep bevat slechts 200 calorieën en bevat 20.5 gram eiwitten en een minimaal aantal suikers. Hoe vaak je deze reep moet eten hangt af van je persoonlijke doelstellingen, als jij wilt aankomen in spiermassa kun jij gemakkelijk twee repen over de dag verspreid toevoegen aan je voeding. Kijk hoe je lichaam hierop reageert en speel hier op in.

Verkrijgbare smaken

Deze eiwitreep staat niet alleen bekend om haar zeer gezonde voedingswaarde maar ook nog eens om de verschrikkelijk lekkere smaken. De eiwitreep is beschikbaar in vijf verschillende smaken zodat er voor ieder wat wils is. De volgende smaken zijn verkrijgbaar:

  • Banaan
  • Aardbei
  • Kokosnoot
  • Chocolade
  • Witte chocolade

De repen zitten verpakt per 12 stuks dus je kunt gemakkelijk de smaken afwisselen zodat deze reep je nooit gaat vervelen.

Perfection bar ervaringen

Op het internet zijn vele positieve ervaringen over deze reep te lezen. Ook op de website van bodyenfitshop zijn verschillende reviews te lezen van tevreden klanten. Wij zijn erg benieuwd naar jou ervaring met deze reep, laat daarom een review achter zodat je andere lezers kunt informeren over deze bar.