Perfect Muscle Shake is de ultieme mass gainer van Body & Fitshop. Het supplement is voor iedereen die echte spiermassa wilt aankomen, het supplement bevat alles wat je nodig hebt. Een compleet all-in-one supplement met eiwitten, koolhydraten en alle nodige bouwstoffen.

Het supplement is bedoeld voor elke bodybuilder die wil aankomen. Zo bevat het de beste eiwitten, complexe koolhydraten en de nodige bouwstoffen om jou lichaam te voorzien van de stoffen om te groeien. Het voordeel van dit supplement is dat je niet alle supplementen los hoeft te halen, maar dat het alles al bevat. Wanneer je op zoek bent naar een los eiwit supplement of koolhydraten supplement, dan raden wij je aan bij de juiste categorie te kijken op Supplementenfacts.nl

Een leuke actie is dat je op dit moment direct een plan erbij krijgt welke is opgesteld door een voedingsdeskundige.

Wat zit er in Perfect Muscle Shake?

  • Complexe koolhydraten.
  • Gezonde voedingsvezels.
  • Antioxidanten.
  • Vitamines.
  • Mineralen.
  • Aminozuren.

Aanbevolen wordt om dagelijks één tot drie shakes te nemen. Per Muscle shake wordt aanbevolen twee schepjes te mengen met 250 ml water of melk. Zo is het bijvoorbeeld slim om s’ ochtends bij het ontbijt een shake te nemen en s’ avonds na trainen.

Het supplement is verkrijgbaar in vier smaken: Banaan, Chocolade, Koekjes en Vanille. Elke verpakking bevat maar liefst 73 shakes.

Perfect Muscle Shake review

Heb jij ervaring met dit bodybuild supplement? Plaats dan een review en help andere bodybuilders met hun zoektocht naar de juiste supplement. Heeft het jou geholpen? Was de smaak goed? Loste het goed op?