De Perfect Burn van Body & Fitshop is een bekend supplement om sneller ver te verliezen. In principe hebben alle fat burners hetzelfde doel, zoals de naam al doet zeggen. Maar waar de meeste fat burners een werking hebben van 2 tot 4 uur gemiddeld, brengt deze burner een werking van zelfs 8 uur. Een complete werkdag dus!

Perfect Burn gebruik

Dagelijks neem je 1 tablet, welke maar liefst 8 uur werkt. De pil geeft je de hele dag door meer energie en uiteindelijk geen crash, wat veel andere varianten wel geven.  De tablet geeft tot 200% vetverbranding de hele dag door. Belangrijk is om uiteraard wel gezond hier naast te eten en te sporten en niet alleen een tablet te gebruiken om af te vallen.

Ten slotte beschermt het ook de spieren, wat veel mensen niet weten. Veel mensen denken tijdens het verbranden van vet dat er ook spieren verloren gaan, dit is niet waar. De ingrediënten die in Perfect Burn zitten zorgen dat je al je spieren behoud, terwijl je vet verliest.

Wat zijn de ingrediënten van Perfect Burn?

Het supplement bevat de volgende ingrediënten.

Irvingia Gabonensis

Raspberry Ketones

Green Tea Extract

Green Coffee Extract

Caffeine

Natural Gerananime (dmaa free)

 

Samenstelling per 1 tablet

Irvingia Gabonensis 350mg
Green Coffee 100mg
Green tea Extract 150mg
Cafeïne 180mg
Geranamine (dmaa free) 50mg
Raspberry Ketones 100mg

Belangrijk om te weten bij gebruik

Het tablet/supplement is pas geschikt voor personen ouder dan 18 jaar. Daarnaast wordt het afgeraden om gebruik van te maken tijdens zwangerschap, het geven borstvoeding, bloeddrukklachten, aandoeningen aan het hart of bloedvaten, psychische klachten, aandoeningen van de luchtwegen of overgevoeligheid van één van de ingrediënten.

In elk pakket zitten zestig stuks, waardoor je er twee maanden mee verder kunt.

Daarnaast wordt het aangeraden om in de tablet in de ochtend te nemen.  Belangrijker is om te starten met een halve tablet de eerste week. Wanneer dit goed voelt, kan er verhoogd worden naar 1 tablet.