Een droger lichaam door je vetpercentage te laten zakken? Dan is de OxyElite wat voor jou. De OxyElite Pro is een fatburner die je echt de laatste vetten laat verbranden. De fatburner is één van de meest verkochte fatburners dankzij de vele goede resultaten die mannen en vrouwen er mee behalen.

OxyElite Pro van USP Labs bevat de juiste ingrediënten en de juiste dosering om je snel vet te laten verliezen. Deze fatburner kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt en is het ideale supplement om een mooier en droger lichaam te krijgen.

De unieke formule van ingrediënten zorgt dat jij vet kunt laten verdwijnen waar de meeste fatburners bij falen. Waar mannen vaak van buikvet af willen en vrouwen graag vet van hun benen, buik en billen af willen, met de OxyElite Pro lukt dit allemaal.

Update: Het product is niet meer verkrijgbaar bij de meeste webshops, waarschijnlijk omdat deze overal uit het assortiment gaat en plaats maakt voor een nieuwe.

Kijk daarom bij de andere fatburners: https://www.supplementenfacts.nl/fatburners/

OxyElite  Pro gebruik

Neem één tot twee capsules op een lege maag voor het ontbijt, waarna je zes tot acht uur later nog een capsule kunt nemen op een lege maag.

BELANGRIJK:  Is dit de eerste keer? Start dan met één capsule voor het ontbijt en één acht uur later. Gebruik het product ook niet langer dan acht weken achter elkaar, waarna minimaal een pauze van vier weken tussen moet zitten om het weer te gebruiken.

OxyElite is één van de meest krachtige fatburners en is daarom ook niet aan te raden voor minderjarigen. Gebruik OxyElite ook nooit samen met andere producten die zware stimulansen bevatten.