NR 1 van Body & Fitshop is het supplement voor iedereen die meer spiermassa wil opbouwen. Het supplement zit vol met sterke bouwstoffen en high-tech ingrediënten die jou zullen helpen meer spieren te kweken. Het supplement is bedoeld om net voor- of na de training te nemen voor optimale spiergroei en herstel.

Voordelen Nr 1 van Body en Fit

  • Één van de sterkste bodybuild producten verkrijgbaar.
  • Zeer krachtige samenstelling. Unieke formule.
  • Meer energie.
  • Betere prestaties.
  • Bouw echte spiermassa op.
  • Per verpakking kun je een kuur van 6 weken aanhouden.

Het supplement bevat een hoop ingrediënten wat het zo unieke formule maakt. Nr 1 bevat de volgende stoffen en ingrediënten: Agmatine, N- Carbamylglutamate, Creapure Creatine, Arginine Nitrate, Creatinol-O-Phosphate, Arginine AKG, PeptoPro, Beta Alanine, L-Carnitine Tartrate, HICA, BCAA 2:1:1, Glutamine, Alpha Lipoic Acid, Kaneelextract, Fenugreek , Astragalus, L-Citrulline, Malate, OPC, Glucuronolactone, Taurine, Tyrosine, Elektrolyten en Vitamines.

Neem dagelijks één dosering van dit supplement. Op trainingsdagen wordt aangeraden dit voor- of na de training te nemen, waarbij op rustdagen wordt aangeraden het s’ ochtends of s’ avonds te nemen.

Het supplement is tevens verkrijgbaar in drie smaken: Fresh Watermelon, Fruit Punch en Tropical.

Ervaringen NR 1 van Body & Fitshop

Heb jij gebruik gemaakt van dit supplement? Laat dan een review achter met jouw ervaring. Wat vond je van de smaak? Heeft het jou geholpen? Zou je het andere mensen aanraden?