Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

Dit supplement van de XXL Nutrition lijn is een eiwitsupplement dat jou de hele nacht door eiwitten afgeeft. Dit zorgt voor een optimaal herstel en groei van je spieren, gezien je circa 7 uur lang de bouwstoffen binnen krijgt in je lichaam als je slaapt.

Slapen, of terwijl rust is één van de meest belangrijke zaken voor sporters. Hier vindt ook de groei en herstel van je spieren plaats. Maar je lichaam heeft dan wel de bouwstoffen nodig tijdens de rust en daar is Night Protein voor. Gewone whey supplementen worden snel opgenomen en zijn perfect voor overdag, maar s’ nachts heeft je lichaam behoefte aan eiwitten die langzaam worden opgenomen en dat is precies wat dit supplement doet. Zo zorgt het ervoor dat je gedurende 7 uur lang hoogwaardige eiwitten binnen krijgt.

Voordelen Night Protein van XXL Nutrition

  • De  hele nacht door eiwitten in je lichaam.
  • Beter spierherstel en groei.
  • 100% micellar caseïne.
  • Geen aspartaam en lactose en vetvrij.
  • Per 100 gram zit 89 gram eiwit!
  • Verkrijgbaar in zes smaken.
  • De werking van caseïne is al meerdere malen door onderzoeken bewezen.

Aanbevolen gebruik

Het supplement is verkrijgbaar in zes verschillende smaken. Namelijk aardbei, banaan, black berry, coconut, chocolade en vanille. Neem dagelijks 1-2 scheppen welke je kunt mengen met water of melk voor het slapen gaan. Doe dit zowel op trainingsdagen als op rustdagen om spierafbraak te voorkomen. Wij raden voor overdag andere whey supplementen aan, bekijk hiervoor de categorie eiwitten op onze website.

Ervaringen Night Protein

Al gebruik gemaakt van dit caseïne eiwit supplement van aanbieder XXL Nutrition? Plaats dan een review en geef jouw mening over dit supplement. Zo help je andere sporters een keuze te maken bij hun zoektocht naar de juiste supplementen.