Box body en fitWij hebben deze maand weer diverse smaken mogen proberen van Body & Fitshop. We hebben de Whey Perfection nieuwe smaken box mogen ontvangen welke wij hebben getest.

De smaken die hierin zaten waren:

  • Banana Toffee
  • Strawberry Banana
  • Vanilla Almond
  • Chocolate Mint
  • Pistache

Allemaal zeer unieke smaken die wij eigenlijk nog niet bij anderen zijn tegenkomen (behalve de Strawberry Banana). Wij waren erg verrast door de smaken. Het zijn niet de gebruikelijke smaken zoals strawberry, blueberry, chocolate of welke dan ook van de tientallen smaken die Body & Fitshop inmiddels al aanbied.

Met name de Vanilla Almond vonden wij een zeer goede smaak hebben. En de Banana Toffee was ook erg goed. Persoonlijk vonden we de Chocolate Mint wat minder, de combinatie van chocolade met mint was niet mijn favoriete. Hier zou ik dus ook geen hele pot van hoeven, al was het testen van de smaak leuk.

Ook de nieuwe smaken mixen goed, zoals wij altijd gewend zijn. Wij hadden geen enkel probleem om deze whey perfections even te mixen met water en ook melk ging goed. Al gaat mijn voorkeur altijd uit om te mixen met water.

Conclusie

De kwaliteit is goed zoals we altijd gewend zijn. De nieuwe smaken zijn een goede toevoeging voor Body & Fitshop, al vond ik persoonlijk de combinatie van chocolade en mint minder. Maar waarschijnlijk velen andere het een verrukkelijke smaak. Het is zeker aan te raden om deze kleine box is te bestellen als je een nieuwe smaak wilt proberen. Je krijgt 5 keer twee samples van elke smaak in een kleine box waardoor je ze even goed kunt testen. Handig is om ze bijvoorbeeld te testen met melk en een keer met water zoals wij hebben gedaan.