N1-T van het merk Universal Nutrition is een echte testosteron booster die jou helpt om jou vrije testosteron te verhogen. De perfecte formule van dit supplement zorgen ervoor dat jij de juiste optimale stoffen binnen krijgt. In het supplement zitten de drie boosters, namelijk tribulus, longjack en avena sativa die ervoor zorgen dat je een optimale testosteron hoeveelheid krijgt om meer spiermassa te ontwikkelen.

Het is natuurlijk lastig om spiermassa te ontwikkelen, maar ook om het te behouden. Want wat heb je aan spiermassa als het niet blijft. Om spiermassa te krijgen en te behouden heb je de juiste voeding en uiteraard training nodig. Maar wil jij echt de beste resultaten halen, dan zul je ervoor moeten zorgen dat je de hoeveelheid testosteron in je lichaam verhoogt. En dan met name de vrije testosteron tegen over de totaal testosteron. De vrije testosteron zorgt er namelijk voor dat jij meer kracht en spiermassa gaat ontwikkelen.

Gebruik N1-T

Dagelijks kun je tweemaal een capsule nemen, neem deze altijd met voldoende water. Neem een dosering circa 30 minuten voor de training en een dosering  voor het slapen gaan voor optimale resultaat.

De ingrediënten in dit supplement zijn van hoge kwaliteit. Je zult verbaasd staan waarmee N1-T jou gaat helpen in de sportschool. Je zult meer kracht en spiermassa krijgen, zonder vet.