Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

Micellar Casein Perfection is een eiwitpoeder van body & fitshop wat er voor zorgt dat jij tot 7 uur lang van de juiste voedingsstoffen wordt voorzien die je lichaam nodig heeft om spieren te kweken. Dankzij dit supplement ervaar je tot 34% minder spierafbraak en een verbeterde eiwitsynthese in de spieren tot 68%.

Over Micellar Casein Perfection

Micellar casein perfection is een eiwitpoeder waar je lekkere eiwitshakes mee kunt maken die ook nog eens erg gezond zijn. Wat deze eiwitpoeder onderscheid van andere eiwitpoeders is de manier waar op je lichaam dit product opneemt. Een normale eiwitshake wordt vrij snel door je lichaam opgenomen waardoor je geen constante toevoer van eiwitten hebt maar slechts een moment.

Bij dit eiwitpoeder is dat niet zo, je krijgt namelijk tot 7 uur lang een gebalanceerde afgifte van aminozuren. Hierdoor is het de perfecte eiwitshake om voor het slapen gaan in te nemen, als jij slaapt hebben je spieren namelijk wel voedingsstoffen nodig maar op dat moment kun je geen nieuwe voedingsstoffen binnen krijgen. Maar niet alleen voor het slapen gaan is dit eiwitpoeder geschikt, je kunt het ook bij het ontbijt nemen of gewoon een keer tussendoor!

Dit eiwitpoeder is geschikt voor iedereen die zijn of haar spieren moet laten herstellen van een zware training, onafhankelijk van welke sport dit is.

Verkrijgbare smaken

Dit eiwitpoeder bevat niet alleen de juiste voedingsstoffen die je spieren nodig hebben, het smaakt ook nog eens lekker. Om het naar ieder zijn wens te maken zijn er maar liefst zeven smaken beschikbaar. De volgende smaken kunnen gekocht worden:

  • Vanille
  • Aardbei
  • Banaan
  • Kokosnoot ijs
  • Chocolade koekjes
  • Koekjes en room
  • Chocolade

Vind je het lastig om te kiezen welke smaak je wilt? Dan kun je er voor kiezen om eerst een aantal proefverpakkingen te komen van dit product.

Gebruik en dosering

Het gebruik van dit product is zoals bijna iedere andere eiwitshake. Je neemt een maatschep, wat gelijk is aan ongeveer 25 gram en mixt dit met 300ml water, melk of vruchtensap. Als je het calorie gehalte laag wilt houden kun je het beste voor het gebruik van water kiezen. Het aantal shakes per dag kun je zelf bepalen en afstemmen op je persoonlijke doeleinden.

Micellar Casein Perfection ervaringen

Heb jij ervaring met deze eiwitshake? Laat dan een review achter waarin jij je ervaringen beschrijft. Hierdoor kunnen andere sporters gemakkelijk een keuze maken of dit product geschikt is voor hun of dat ze toch voor een ander eiwitpoeder moeten gaan.