NZT.2 is een uniek supplement dat het denk- en concentratievermogen van het brein bevordert. Zo kun je geestelijk en lichamelijk maximaal presteren want lichaam en geest zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden! Dit supplement, ook wel nootropic genoemd, wordt veel gebruikt onder sporters, academici en topmensen in het bedrijfsleven. Daarnaast is NZT.2 immens populair in Amerika, en dan met name in Sillicon Valley de ´premier league’ van de Tech-industrie.

100% natuurlijk & Nederlands.

NZT.2 is ontwikkeld door Paneuromix uit Nederland en tot nu toe het enige Nederlandse supplement dat 100% natuurlijk ingrediënten bevat. Het doel van dit supplement is om het energieniveau van de geest en lichaam een boost te geven. Doordat je de geest activeert, prikkel je ook het lichaam. Het supplement heeft een ultiem krachtige werking omdat de concentraties aan werkzame stoffen hoger zijn dan de meeste andere supplementen en een synergetisch effect hebben. Met andere woorden: het effect is veel sterker dan wanneer je alle stoffen afzonderlijk zou innemen. 

Puur gemak – Alles in één

NZT.2 is een combinatie van verschillende stoffen die handig in één capsule zijn verwerkt. Hierdoor hoef je niet allerlei supplementen te combineren. Door jarenlange studie en onderzoek heeft Paneuromix een juiste verhouding van ingrediënten gevonden en hierdoor een uitgebalanceerd capsule samengesteld. NZT.2 geeft jou focus en rust tegelijkertijd. Na het innemen van een tablet voel je ontspannen en energiek en kun je bergen werk verzetten!

Ideaal voor (top)atleten en workaholics.

NZT.2 is geschikt voor iedereen en goed te gebruiken door atleten, studenten en zakenmensen. Met NZT.2 neemt niet allen de fitheid toe, ook krijgt je een energieboost waarbij je veel ´zin´ krijgt in de dingen die je doet en geeft de perfecte balans tussen lichaam en geest. Dit alles zonder gebruik van cafeïne.