Mass Freak is de weight gainer van het voedingssupplementen merk Pharma Freak. Dit eiwitpoeder is perfect voor mensen die zeer moeilijk aankomen in spiermassa. Voor deze groep mensen is het namelijk van belang om een hoog aantal calorieen binnen te krijgen, door dagelijks een shake van Mass Freak bij het ontbijt en na het trainen te nemen weet je zeker dat je genoeg voedingsstoffen binnen krijgt.

Over Mass Freak

Mass Freak is dus een eiwitpoeder wat onder de categorie weightgainers valt, als je gemakkelijk vet aankomt is deze eiwitshake dus niet aan te raden. Heb je juist moeite met aankomen? Dan is dit de shake die jou helpt om eindelijk te kunnen aankomen. Mass Freak wordt in een enorme 5.5kilo verpakking verkocht, zo kun jij een flinke tijd voor uit als je dit product besteld hebt. Het gebruik van deze weightgainer brengt een aantal voordelen met zich mee ten opzichte van andere weight gainers:

  • De helft van de eiwitten zijn whey isolaat eiwitten, wat een zeer hoge kwaliteit is.
  • Bevat 60% eiwitten per shake
  • In twee lekkere smaken verkrijgbaar (aardbei en vanille)
  • Bevat meerdere voedingsstoffen die goed zijn voor het herstel en de groei van je spieren

Gebruik en dosering

Let op, dit voedingssupplement is een toevoeging aan je dagelijkse hoeveelheid voeding. Het is dus niet de bedoeling dat je een maaltijd gaat vervangen door een shake. Hoeveel shakes je per dag neemt is geheel persoonlijk, kijk hoe je lichaam er op reageert en speel hier op in. Er wordt aangeraden om 2 a 3 shakes per dag te nemen van 2 tot 4 schepjes. Dit eiwitpoeder kan zowel met water als met melk gebruikt worden, veel mensen vinden het met melk wat lekkerder.

Mass Freak ervaringen

Heb jij al ervaring met het gebruik van deze weightgainer? Laat dan een review achter zodat andere mensen een duidelijker beeld van dit product kunnen krijgen. Je helpt hier een hoop mede sporters mee!