Lipo-6X is fatburner welke erg succesvol is in de Verenigde Staten. De oude versie van het supplement is daar inmiddels al vier keer verkozen tot de beste ‘formule’ wat erg veel zegt over het succes van dit supplement. Inmiddels is het supplement nog verder verbeterd met een nog krachtigere formule waarmee het jou nog beter kan helpen te vechten tegen vet dat je kwijt wilt.

Kenmerken en voordelen Lipo-6X

  • Zeer goede opname door vloeibare capsules.
  • Veilig en effectief vet verbranden.
  • Nieuwe formule met nog betere resultaten.
  • Betere werking dankzij ‘controlled release afgifte’.

Zowel voor mannen als vrouwen een aanrader

Waar veel fatburners een snelle werking afgeven, geeft dit product zowel een snelle als langzame afgifte van de ingrediënten die hierin zitten. Zo komt het namelijk beter tot zijn recht en verbrand je continue vet. Daarnaast biedt het supplement een voordeel tegenover andere vet verbranders, zo verbrand je lichaam namelijk vet waar andere vetverbranders niet eens in de buurt komen waardoor dit product veel effectiever is.

Aanbevolen gebruik van Lipo-6X

Neem dagelijks twee capsules in de ochtend en twee capsules in de namiddag voor een optimale werking. Elke verpakking bevat 120 capsules, waardoor je een maand vooruit kunt met een verpakking.

Ervaringen van de vetverbrander

Heb jij gebruik gemaakt van dit product en heeft het jou geholpen gewicht te verliezen? Of misschien heb je er een slecht gevoel aan over gehouden? Laat dan een review achter en help andere mensen door jouw ervaring te delen met ze via onze website.