Het supplement Lean Whey van het merk Optimum Nutrition kan erg goed gebruikt worden voor bodybuilding of een eiwitdieet. Elke dosering bevat maar liefst 20 gram eiwitten en vrijwel geen vet. Waardoor het dus perfect is om als vervanger van je maaltijd te nemen om af te vallen of als eiwittenbron voor als je spiermassa wilt aankomen. Een shake van Lean Whey bevat ook slechts 98 calorie├źn.

Naast de eiwitten bevat de eiwitpoeder meer goede ingredi├źnten. Zo zit er namelijk ook Groene Thee extract, L-Carnitine en CLA. Een ander voordeel is dat de eiwitpoeder erg goed oplosbaar.

Gebruik Lean Whey van Optimum Nutrition

Neem dagelijks 1 tot 3 eiwitshakes, afhankelijk van je doelen. Mix hiermee 1 scoop Lean Whey met 250 ml koud water of magere melk voor de beste resultaten. Het supplement is in drie smaken verkrijgbaar, in aardbei, chocolade en vanilla. Per verpakking zitten 35 servings.

Reviews Lean Whey

Heb jij al ervaring met dit supplement? Wij zijn hier benieuwd naar. Laat daarom jou ervaring achter zodat je andere ook informeert over dit supplement.