Het lukt niet een ieder om af te vallen en daarom heeft men soms hulp nodig daarbij. Men probeert op diverse manieren vet te verbranden en het gebruik van Stackers is daar één van. Men kent het als een voedingssupplement en ze zijn zonder recept te krijgen, maar verkeerd gebruik ervan kan gevaarlijke gevolgen hebben.

Stackers verbranden je opgeslagen vetvoorraad om je energie te geven voor een verhoogde stofwisseling. De vetten worden afgebroken en de Stackers voorkomen ook dat bestaande vetvoorraden vergroot worden. door de verhoogde stofwisseling zul je een opgejaagd gevoel. Stackers worden vooral door sporters gebruikt. Veel gebruik ervan kan diverse bijwerkingen veroorzaken zoals misselijkheid, depressiviteit, hoofdpijn en verlaagde alertheid. Men kan er ook verslaafd aan raken.

De effecten van de Stackers kunnen na een tijdje uitwerken. Vooral wanneer je lichaam gewend raakt eraan. Je moet af en toe stoppen met het gebruik ervan en meestal gebeurt dat wanneer je wat gewicht verloren hebt. Maar na een tijdje kom je weer wat bij en ga je weer over tot het gebruik van Stackers. Zo blijf je aan de gang.

Om ervoor te zorgen dat de resultaten langer blijven en dat je ze op een gezonde manier gebruikt, is het beter om de Stackers te combineren met sporten en gezond eten. Je hoort vaker dat een voedingssupplement niet als vervanging moet dienen voor een gezonde levensstijl en dat geldt ook voor Stackers. Het is belangrijk dat je ook een gezond eetpatroon hebt, want alleen dan kun je je gewenste resultaten krijgen.

Je moet ook weten wanneer je deze vetverbranders niet mag gebruiken, bijvoorbeeld wanneer je hartkloppingen krijgt bij het gebruik van cafeïne, als je jonger dan 18 jaar bent en wanneer je hartklachten hebt. Mag je ze wel gebruiken, dan doe dat op een verantwoorde manier om onprettige gevolgen te voorkomen.