Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

Jack3d micro is een pre-workout middel die jack3d opvolgt nadat deze verboden werd in Nederland. Aan jack3d micro zijn een hoop verbeteringen toegepast zodat het nog beter is dan de eerste variant. Met deze pre-workout weet jij zeker dat jij harder traint dan ooit en de lat een stuk hoger kunt leggen.

Over Jack3d Micro

Jack3d micro is gemaakt door het supplementen merk USP Labs. Deze pre-workout is bedoelt voor mensen die al enige tijd bezig zijn met serieus trainen en hun trainingen naar een heel nieuw niveau willen brengen. Jack3d neem je in zo’n 30 minuten voor je training, op het moment dat het begint in te werken zal je het meteen merken. Je voelt je namelijk vele malen energieker, je hebt een betere mentale focus waardoor je harder dan ooit trainen kunt. Tijdens de training zal je ook ervaren dat je veel minder snel uitgeput raakt en je spieren een grotere pomp krijgen dan zonder gebruik van dit middel. Een groot voordeel van Jack3d Micro is dat het een minimale crash heeft na de training, dit houd in dat je niet in een keer heel erg moe wordt zoals bij sommige andere pre-workouts en fatburners.

Het gebruik

Het gebruik van deze pre-workout werkt in principe het zelfde als andere pre-workouts. Je mengt de poeder met een hoeveelheid water naar smaak. Vlak voor de training drink je dit op zodat je het volledig tijdens je training benutten kunt. Merk je weinig effect van deze pre-workout dan kun je in plaats van 1 schepje 2 schepjes toevoegen aan je shake. Het kan ook voorkomen dat je naar een langere tijd gebruik geen effect meer merkt het wordt dan aangeraden om een tijdje te stoppen met dit product. Het is verkrijgbaar in twee verschillende smaken dit is lemon lime en fruitpunch.

Jack3d micro bijwerkingen

Er kunnen ook mogelijk een aantal bijwerkingen optreden door het gebruik van jack3d micro. Dit kan aan meerdere dingen liggen en ook heeft maar een kleine groep mensen last van deze bijwerkingen. De volgende bijwerkingen kunnen mogelijk optreden:

  • Onrustig gevoel
  • Misselijkheid
  • Duizeligheid

Mocht je hier last van krijgen dan is het aan te raden om de dosering te verminderen of het middel op een volle maag te nemen, dit is namelijk vaak de grootste oorzaak waardoor mensen last krijgen van de bijwerkingen.

Ervaringen met deze pre-workout

Wij zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen met deze pre-workout. Laat daarom een review achter zodat het voor andere sporters makkelijker is om te beoordelen of dit de pre-workout is die hun verder gaat helpen.