Isolaat Perfection

Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

Isolaat Perfection van Body & Fitshop is een echte aanrader onder de eiwitproducten. Met het supplement maak je heerlijke proteïneshakes die jou ook echt helpen in de sportschool. Het is namelijk ook één van de meest zuivere eiwitshakes in de markt. Of je nu wilt afvallen of spiermassa wilt aankomen: Isolaat Perfection is de oplossing hiervoor.

Het supplement bevat whey eiwit in de beste vorm. Een voordeel is dat het snel wordt opgenomen in je lichaam en ook erg licht verteerbaar is. Dit supplement is voor alle sporters die serieus zijn met hun dieet. Of je nu wilt afvallen of vetvrije spiermassa wilt aankomen, voor beide doeleinden is Isolaat Perfection het perfecte supplement.

Kenmerken Isolaat Perfection van Body & Fitshop

 • Het hoogste eiwitgehalte.
 • Enorm hoge kwaliteit.
 • 100% zuiver Whey Isolaat.
 • Lactose vrij.
 • Vrijwel geen vet.
 • Vrijwel geen koolhydraten.
 • Lost heel goed op.
 • Verkrijgbaar in vele lekkere smaken! (6 smaken)

Daarnaast is het voordeel dat het supplement in verschillende verpakkingen verkrijgbaar is, van een kleine verpakking voor 26 shakes tot een een verpakking voor 142 shakes waar je een lange tijd mee kunt doen.

Reviews Isolaat Perfection

Heb jij gebruik gemaakt van dit supplement? Laat het ons en andere bezoekers weten door jou ervaring te delen.

Één Reactie

 1. Marcus
  Review
  Ik heb de isolaat pas sinds vandaag gebruikt. Maar na een lange fietstocht (12km) om post te bezorgen op een zware transportfiets voelde ik hem aardig zitten in de benen. Het is geen olympische prestatie misschien maar ik voel toch altijd wel behoorlijke vermoeidheid in de benen. Ik probeer ook wat af te vallen maar wil wel genoeg eiwitten blijven binnen krijgen.

  Vandaag whey isolaat naturel (geen smaak) binnengekregen en na het werk gelijk maar een shake gemaakt. Het smaakt nergens naar of misschien hooguit een heel erg licht kaassmaak ergens in de verte maar dat is zo subtiel dat de meeste mensen dat waarschijnlijk niet eens door hebben. Over andere smaken kan ik niets zeggen. Ik heb voor naturel gekozen omdat ik nit zo gek ben op toevoegingen en ik vind de werking belangrijker dan de smaak. De naturel is gewoon alsof je een glas water leegdrinkt je merkt niet eens dat het een shake is, het klontert ook niet. meestal roer ik het even goed door met een vork. Eventueel kan je het ook door de milk&fruit mixen of flevosap of wat dan ook.

  Hiervoor heb ik whey perfection gehad (concentraat) met cappuccino smaak en die klonterde wel, maar de smaak was wel lekker.

  Na een half uurtje dat ik de shake had genomen voelde ik de energie terug stromen in de benen.en na een uurtje voelde mijn benen nog weer een stukje beter. De vermoeidheid was niet compleet weg maar wel voor 70% ofzo.

  Als je iets zoekt voor snel herstel na een training of als je zwaar werk verricht dan kan ik whey isolaat aanraden om het meteen na de training op nuchtere maag in te nemen, of bijvoorbeeld op je lunchpauze op je werk ofzo.

  Ik heb ook caseine eiwitten geprobeerd van dieet pro en dat deed echt helemaal niets. Ik ben blij met de body&fit shop whey isolaat. Je krijg er ook nog wel eens een extratje bij zoals sample van een andere soort shake of een doosje vitaminepillen.

  Ik koop gewoon Bulk verpakkingen van 4 kilo. Dat is dan genoeg voor een paar maanden dus dan vallen de kosten per shake best wel mee en de verzending is gratis. Als je naar de drogist gaat dan ben je echt twee keer zo duur uit.

Laat een reactie achter.

Geef je mening