Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

Arnold Schwarzenegger heeft een zeer uitgebreide supplementen lijn uitgebracht genaamd “Arnold Schwarzenegger series”. Een van de supplementen van deze lijn is Iron Pack. Iron Pack bevat maar liefst meer dan 70 ingredienten die een zeer goede toevoeging zijn aan je dagelijkse voeding.

Over Iron Pack

Iron Pack is een multi vitamini dit houd in dat het vele vitamines bevat die je lichaam nodig hebben. Iron Pack ondersteunt de opbouw van spieren en het herstel van de spieren. Dit supplement kan dus prima gecombineerd worden met andere voedingssupplementen zoals een pre-workout of een eiwitpoeder van de Arnold Schwarzenegger series.

Gebruik en dosering

De aanbevolen hoeveelheid is om een dosering per dag te nemen. Je kunt het ’s ochtends bij het ontbijt nemen of vlak voor je trainingen. Let er op dat het een toevoeging is aan je dagelijkse voeding, het is dus niet de bedoeling dat je voeding vervangt voor dit product.

Iron pack Arnold Schwarzenegger ervaringen

Heb jij al ervaringen met dit supplement van Arnold Schwarzenegger? Help ons en andere sporters door een review achter te laten over dit product je helpt hier een hoop mensen mee.