Insane! is een pre-workout supplement van het huismerk van Body&Fitshop. Hierdoor is deze pre-workout exclusief bij body&fit te koop. Bij deze pre-workout kun je een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding verwachten.

Over Insane! pre workout

Dit product bevat de ingredienten die niet mogen ontbreken in een goede preworkout. Dankzij de ontwikkelde samenstelling kun je het volgende van dit product verwachten volgens body&fit:

  • Volle en harde spierpomp
  • Toename in spiermassa
  • Snelle werking
  • Meer energie tijdens de training
  • Bevat creatine

Kortom dit product is het middel waarmee je harder trainen kunt en plateaus kunt doorbreken.

Gebruik en dosering

Uiteraard moet ook deze pre-workout vlak voor de training worden ingenomen zodat je tijdens de training de effecten van dit middel voelt. Een verpakking is goed voor 24 doseringen, je kunt dus 24 trainingen doen met dit product. Neem een maatschepje en meng dit met 200ml water of vruchtensap. Drink je shake zo’n 30 minuten voor de trainingen je bent klaar om te knallen. Let er op dat je nooit meer dan een schep per shake doet, dit wordt erg afgeraden!

Isane! ervaringen

Heb jij ervaringen met het gebruik van insane! van Body&Fit? Laat dan een reactie achter door middel van een review zodat andere wijzer worden van jou ervaringen.