Bodybuilders en atleten hebben om verschillende redenen behoefte aan supplementen, die in de meeste gevallen dienen als energiebron, voor de opbouw van spieren en/of gewichtverlies. Meestal moeten er dan meerdere supplementen gebruikt worden. Body & Fit maakt daar een einde aan, door alle nodige ingredienten binnen een (1) product te combineren: Grow.

Over Grow

Grow wordt omschreven als het meest complete supplement, omdat het in totaal 11 ingredienten bevat, die onder normale omstandigheden apart gekocht worden.

De meest belangrijkste ingredienten zijn Coleus forskohlii (een Ayurvedische kruid die bij mannen het testosteron gehalte verhoogd en gewichtverlies bevorderd), Maca extract (een wortelsoort die stimulerend werkt op de mentale en fysische prestatie van gebruikers door de energie een boost te geven), Ashwaganda (struiksoort waarvan de extracten een goede energiebron zijn) en Cordyceps Sinensis (een paddestoel, waarvan de extracten al heel lang gebruikt worden in China als uitstekende energiebron).

Daarnaast bevat Grow de nodige smaak – en geurstoffen alsook vitaminen en mineralen waaronder vitamine D3, zink en magnesium. Deze combinatie van ingredienten maakt dat een product zorgt voor het hele pakket: energie, spieropbouw en gewichtverlies. Een echte aanrader voor hen, die het niet zien zitten om meerdere (illegale!) supplementen te moeten gebruiken.

Gebruik en dosering

Grow komt in de vorm van capsules, waarvan je dagelijks drie (3) nodig hebt. Het beste is, de capsules te gebruiken als een voedinssuplement en ze verspreid over de hele dag, in te nemen: bij het ontbijt, het avondeten en voor het slapengaan. Met een regelmatig trainigsregime zijn de effecten van Grow al heel snel op te merken, meestal binnen een week of twee. Overschrijdt in geen geval de aanbevolden dosering!

Tot slot

Het vergt enorm veel energie om zowel lichaamsvet te verliezen alsook spiermassa op te bouwen. Voedingssuplementen zoals Grow van Body & Fit komen daarom als geroepen; met ingrediënten die zowel energie geven alsook helpen bij afbraak en opbouw, is het product een aanrader voor elke bodybuilder of atleet!