Eindelijk is er weer een nieuwe keiharde pre-workout op de markt. De Gold standard pre-workout van optimum nutrition was al enige tijd in de Verenigde Staten te koop en is vanaf nu ook in Nederland verkrijgbaar.

Over de gold standard pre workout

Het gebruik van deze nieuwe pre-workout brengt natuurlijk een aantal voordelen met zich mee:

  •  175 mg cafeine uit natuurlijke bronnen
  • 1.5 gram beta alanine
  • 3 gram creatine monohydrate
  • 1.5 gram L-Citrulline Malate

De cafeine zorgt er natuurlijk voor dat jij meer energie hebt tijdens je training. Je zult het hierdoor langer vol kunnen houden en wellicht zwaardere kilo’s kunnen pakken. De beta alanine zorgt voor meer kracht en uithoudingsvermorgen en een vertraging van het melkzuur. Ook zorgt dit voor een beter herstel na de training. De creatine in dit product is zuivere creatine, hierdoor weet je dat je voor kwaliteit kiest. Tot slot zorgt de L-Citrulline malate voor de juiste pomp en een goede focus tijdens de training.

De smaak van dit product

De meeste zullen het eiwitpoeder gold standard whey van optimum nutrition wel kennen. Dit eiwitpoeder bestaat niet alleen bekend om de goede kwaliteit, maar ook nog eens om de lekkere smaak. Natuurlijk heeft optimum nutrition er alles aan gedaan om deze pre-workout ook een goede smaak mee te geven. De preworkout is in meerdere smaken beschikbaar, zo is er voor ieder wat wils. De volgende smaken zijn beschikbaar: Blueberry Lemonade, Watermelon, Green Apple en Fruit Punch.

Gebruik en dosering

Voor beginners wordt er aangeraden om een schep per keer te nemen. Mix een schepje 20-30 minuten voor je training met water en drink het op. Neem tot maximaal twee scheppen per keer.