Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

Glucosamine is het supplement voor actieve mensen en sporters wat bedoeld is voor aanvulling van het glucosaminesulfaat. Het nieuwe supplement biedt een aantal goede voordelen.

Voordelen en merken van Glucosamine

  • Per tablet zit 500 mg.
  • Per verpakking vindt je 60 tabletten, genoeg voor een maand.
  • Bouwstenen voor het menselijke lichaam.
  • Extra ondersteuning wanneer je actief bent.

Glucosamine is een stof welke je eigen lichaam ook aanmaakt. Het is voornamelijk van waarde voor de opbouw van je kraakbeen. Het is namelijk het bestanddeel van de glycosaminoglycanen en proteoglycanen, waarmee kraakbeen is opgebouwd in je lichaam. Kraakbeen is natuurlijk van groot belang in je lichaam en komt ook voor je heupen, knieƫn en de wervels. Het is altijd van belang om kraakbeen sterk te houden en ook elastisch, gezien een lichaam soepel wil bewegen. Er is een stof collageen in kraakbeen wat de stevigheid ondersteunt en glucosaminoglycanen en proteoglycanen ondersteunen de elasticiteit daarentegen. Dit is voornamelijk zo omdat deze stoffen veel water binden.

Ervaringen Glucosamine

Heb jij gebruik van dit speciale supplement? Laat het ons dan weten en laat een review achter. Wij en andere sporters zijn benieuwd naar jouw ervaring.