Game Sports heeft een krachtige pre-workout op de markt gebracht, namelijk Game Day. Het supplement is voor iedereen die meer uit zijn training wil halen door een ultieme focus te krijgen, meer energie te hebben en meer spierkracht te krijgen tijdens de training. De ingrediënten die verwerkt zijn in de pre-workout zijn allemaal wetenschappelijk bewezen ingrediënten die ook in de praktijk zijn getest voor een succesvolle werking.

Kenmerken en voordelen Game Day pre workout

  • Harde pomp
  • Betere focus
  • Meer energie
  • Goed gevoel in de gym
  • Nieuwe records verbreken

De pre-workout van Game Sports is voor iedereen bedoeld die serieus traint en meer uit zijn training wilt halen. Heb jij het gevoel dat je nog niet alles uit je training haalt elke keer? Probeer dan is deze pre-workout.

Aanbevolen gebruik pre workout Game Day

Neem  1 tot 2 maatschepjes met water circa 30 minuten voor de training. Neem nooit meer dan 2 schepjes binnen 24 uur, verstandig is het ook om te beginnen met 1 schepje de eerste aantal keer om de werking te ervaren en zelf bepaald kan worden of een extra schepje nodig is.

Ervaringen Game Day van Man Sports

Ervaring met deze pre-workout? Dan zijn wij benieuwd naar jouw mening. Plaats een review over dit supplement en help andere mensen met het vinden van de juiste pre workout supplement.