Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

Fusion Pro is het eiwitpoeder van de Dedicated Nutrition supplementenlijn. Fusion pro is een eiwitpoeder soort wat ontwikkeld is speciaal voor mensen die willen aankomen in vetvrije spiermassa. Naast eiwitten bevat dit product ook de benodigde BCAA’s en glutamine.

Over fusion pro

Fusion Pro is een eiwitpoeder wat zeer gemakkelijk oplosbaar en verteerbaar is. Hierdoor krijg je niet snel last van puisten of pukkeltjes door het gebruik van deze eiwitshake tenzij je een extreme melk allergie hebt. Het grootste voordeel van dit product is dat het uit zes verschillende soorten eiwitten bevat. Zo heb je eiwitten die snel door het lichaam opgenomen worden en eiwitten die langzaam worden opgenomen. Door dat dit zo gecombineerd is word je lichaam voor een langere tijd van de juiste voedingsstoffen voorzien. Kortom dit is het eiwitpoeder wat je goed kunt gebruiken om je sport prestaties te verbeteren en je spieren van de juiste voedingsstoffen te voorzien.

Verkrijgbare smaken

Fusion Pro van het supplementen merk Dedicated Nutrition is ook nog eens in meerdere smaken verkrijgbaar, zo is er voor ieder wat wils. De volgende drie smaken kunnen in Nederland bestelt worden:

  • Chocolade
  • Aardbei
  • Vanille

De shake is erg goed te mengen, je zult geen last hebben van klonten eiwitpoeder in je shake. Dit maakt de shake ook meteen een stuk lekkerder om op te drinken.

Gebruik en dosering

Het gebruik is zeer gemakkelijk je neemt een maatschep en mengt dit met 150 tot 400ml water of melk naar smaak. De dosering is uiteraard afhankelijk van je doeleinden en de andere voeding die je op een dag binnen krijgt. Er wordt aan geraden om 1 tot 2 shakes per dag te nemen. Dit kun je nemen bij het ontbijt, voor de training, vlak na de training of gewoon een keer tussen door!

Fusion Pro Dedicated Nutrition ervaringen

Heb jij al ervaringen met deze eiwitshake? Laat dan een review achter waar in jij je ervaringen met dit voedingssupplement omschrijft. Hiermee kun je een hoop andere mensen helpen!