Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

Fitness Meal van Body & Fit is een all-in-one supplement. Zo bevat het niet alleen eiwitten, maar ook complexe koolhydraten en diverse superfoods. Zo haal je alle voedingstoffen gemakkelijk uit dit supplement, wat het een stuk makkelijker maakt voor jou als sporter. Zo hoef je niet meerdere supplementen op voorraad te hebben, maar kun je dagelijks 1 tot 3 keer Fitness Meal van Body en Fitshop gebruiken om je lichaam te voorzien van alle benodigde voedingstoffen om spiermassa te groeien.

Kenmerken en voordelen Fitness Meal

  • Elke shake bevat 25 gram eiwitten.
  • Hoogwaardige eiwitten.
  • Weinig vet en suikers.
  • Bevat superfoods en Omega ingrediënten.
  • Bevat complexe koolhydraten.
  • Goed om spiermassa aan te komen.

Zo bevat Fitness Meal de beste ingrediënten van Body & Fitshop. De combinatie van hoogwaardige eiwitten en complexe koolhydraten zorgen ervoor dat je echt kunt groeien. Zo zijn de complexe koolhydraten afkomstig van ultra fine oats en zilvervliesrijst. De eiwitten zijn afkomstig van dezelfde kwaliteit als Whey Perfection en Milk Protein. Een overzicht van alle ingrediënten zijn: whey eiwitten, ultra fine oats, milk protein, rice powder, coconut powder, tarweklempoeder, barley starch en lijnzaadpoeder.

Het supplement is verkrijgbaar in vier smaken:

  1. Aardbei milkshake
  2. Bananen milkshake
  3. Kokosnoot milkshake
  4. Vanille milkshake

Ervaringen Fitness Meal van B & F

Heb jij het supplement gebruikt? Dan zouden wij graag een review willen ontvangen zodat er een onafhankelijke ervaring wordt gedeeld over het supplement waar iedereen wat aan heeft. Help andere sporters door een review achter te laten.