Fire Raid is een vrij nieuwe fatburner op de Nederlandse markt. Dit supplement uit de reeks van Muscle Arm Series van Scitech Nutrition een stimulerende fatburner. Het supplement bestaande uit cafeïne, diverse plantenextracten, groene thee extract en aminozuren. In totaal bevat dit product 13 ingrediënten die jou helpen vet te verliezen. Een belangrijk ingrediënt dat verwerkt zit in dit supplement is Chromium. Dit draagt namelijk bij aan een normaal metabolisme van macronutritiënten.

Gebruik Fire Raid fatburner

Begin met 1-2 capsules per dag waarna je het op kunt bouwen naar 2 maal 3 capsules per dag. Doe dit op eigen gevoel, belangrijk om hierbij goed naar je lichaam te luisteren. Gebruik het supplement niet langer dan 8 tot 12 weken achter elkaar, waarna enkele weken rust wordt aanbevolen. Vermijd ook andere stimulerende middelen in deze tijd.

Reviews Fire Raid

Heb jij ervaring met het supplement Fire Raid? Laat het ons dan weten. Wij zijn benieuwd naar jou ervaring met deze fatburner! Help ons en andere fitness en bodybuilders door een review achter te laten.