Eiwit pannenkoeken zijn zeer geschikt als maaltijd of als tussendoortje om op een lekkere en verantwoorde manier eiwitten binnen te krijgen. De eiwit pannenkoeken bevatten maar liefst zes verschillende soorten eiwitten waardoor het ideaal is voor mensen die willen aankomen in spiermassa of voor mensen die willen afvallen door middel van een eiwit rijk dieet.

Kenmerken Perfect  Protein Pancakes

Het eiwit pannekoeken mail van body&fit heeft een aantal unieke kenmerken waardoor het een ware traktatie voor iedereen die bezig is om een mooi figuur te krijgen.

  • Een zeer hoog eiwitgehalte (60 %)
  • Laag in koolhydraten
  • Minder dan een gram vet
  • Warm en koud t eten
  • Gemakkelijk te maken

Bereiding van eiwit pannenkoeken

De bereiding van eiwit pannenkoeken is ook nog eens zeer eenvoudig, je hoeft absoluut geen held in de keuken te zijn om deze pannenkoeken smakelijk te bereiden.  De volgende handleiding is geschreven voor het maken van twee eiwit pannekoeken.

Stap 1: Meng twee maatschappen van perfect protein pancakes met 150ml water, dit kun je gewoon mengen in je shakebeker het mixt namelijk erg gemakkelijk.

Stap 2: Verhit de pan en doe hier boter, cooking spray of olie in de pan als deze goed warm is.

Stap 3: Als de boter, cooking spray of olie verwarmt is kun je de helft van je pannenkoeken beslag in de pan doen. Zorg er voordat het gelijkmatig verdeeld is.

Stap 4: Als de bovenkant van je pannenkoek is opgedroogd kun je deze omdraaien, laat hem aan beide kanten lekker goud bruin bakken voor het lekkerste resultaat.

Stap 5: Je pannenkoek is nu klaar om opgegeten te worden, je kunt hem uiteraard ook laten afkoelen en op een later tijdstip koud op eten.

Samenstelling per 100 gram

De volgende voedingsstoffen zitten in 100 gram poeder, dit is goed voor 4 pannenkoeken.

Calorieën: 370,9

Eiwitten: 58,27 gram

Vetten: 2.36 gram

Koolhydraten: 27.96 gram

Vezels: 2.34 gram