Groene thee is een erg handig middel om wat meer af te vallen. Verschillende onderzoeken hebben namelijk aangetoond dat groene thee leidt tot het verliezen van vet op een zeer goede manier. De groene thee van EGCG is hierdoor een echte aanrader.  Naast dat het je helpt meer vet te verbranden, biedt het nog vele andere voordelen met zich mee. Wederom een reden om gebruik te maken van de EGCG Groene Thee extract van het merk NOW.

De voordelen van EGCG Groene Thee Extract

Het groene thee supplement brengt verschillende voordelen met zich mee:

  • Je krijgt minder hongergevoel.
  • Je hebt meer energie.
  • Het verhoogt je vetafbraak in je lichaam.
  • Het biedt anti-oxidanten!
  • Het vermindert je vetopbouw.
  • Het verhoogt je vetverbranding.

Meer dan genoeg voordelen om is gebruik te maken van dit supplement!

Groene Thee heeft namelijk een speciale werking. De thee supplement verhoogt namelijk je noradrenaline, wat je lichaam stimuleert om vet af te breken dankzij de vetafbrekende hormonen in je lichaam.

Een ander kenmerk van groene thee is dat het je trekt stilt, wat mede wordt veroorzaakt door het feit dat groene thee zowel noradrenaline en dopamine verhoogt in je lichaam. Ook is er uit onderzoek gebleken dat de thee extract een hormoon  (cholecystokinin) onderdrukt wat ook je eetlust zal verminderen.

Gebruik EGCG Groene Thee Extract

Het supplement bevat 200 mg EGCG per capsule en er zitten 90 capsules in een verpakking. Afhankelijk van je lichaamsgewicht kun je er één tot drie per dag nemen. Verstandig is het om met één te beginnen en dit zelf uit te breiden naar eigen inzicht.