Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

Een supplement dat jou voorziet van de belangrijke bouw- en voedingstoffen tijdens het trainen? Dat is During-workout van Body en Fitshop. Het grote voordeel van dit supplement is dat het vrijwel instant wordt opgenomen in je lichaam en je dus direct profiteert hiervan tijdens het trainen. Zo kun je optimaal trainen en elke keer betere resultaten halen.

Kenmerken en voordelen During-workout

  • Wordt direct opgenomen.
  • Geeft je meer energie.
  • Bevat aminozuren & eiwitten.
  • Elke serving bevat totaal 5000 mg BCAA’s.
  • Elke serving bevat totaal 2000 mg PeptoPro.
  • Train beter doordat je direct de voedingstoffen binnen krijgt.

Sporters en bodybuilders zien steeds mer in dat het belangrijk is om tijdens de training ook de juiste voedingstoffen binnen te krijgen. En dat is precies wat dit supplement van Body en Fitshop doet. Tijdens je training verbruik je energie en heeft je lichaam al behoefte aan deze voedingstoffen. Door directe opname hiervan kun je beter trainen. Zo bevat dit supplement een mix van koolhydraten, eiwitten, bcaa’s, aminozuren en peptide aminozuren welke direct worden opgenomen. Een krachtige formule voor sporters en bodybuilders die serieus met hun training zijn.

Waarom zou je dit supplement moeten gebruiken?

De koolhydraten in het supplement geven jou continue meer energie, tijdens het trainen verbrand je energie wat je hiermee goed kunt aanvullen. Daarnaast bevat het BCAA’s en (Peptide) aminozuren waardoor je een maximale aminozuur opname hebt tijdens de training. Ten slotte bevat het eiwitten zodat je spieren direct kunnen herstellen terwijl je traint.

During-workout review

Heb jij ervaring met dit supplement? Laat dan een review achter en help andere mensen door jou ervaring achter te laten. Ervaringen zeggen namelijk meer dan een productomschrijving.