Een gemakkelijk en gezond tussendoortje dat is de Delicious Protein Soup van XXL nutrition. Deze eiwitrijke cup a soup bestaat uit maar liefst 19 gram eiwitten per dosering en is zeer gemakkelijk te maken. Super handig voor op het werk, op school of gewoon thuis als tussendoortje.

Wat is Delicious Protein soup?

Delicious Protein soup is een eiwitrijke cup a soup van het huismerk van XXL nutrition. Deze soep bevat tot negen keer zoveel eiwitten dan een normale instantsoep. De soep bestaat slechts uit 0,9% vet en bevat maar liefst 19 gram eiwitten, hierdoor is het de perfecte snack voor mensen die willen afvallen maar ook voor mensen die willen aankomen in spiermassa zo voorzie jij je spieren namelijk gemakkelijk van de juiste eiwitten. De soep is bedoelt als instant soep, maar je kunt natuurlijk zelf ook meer groentes en eventueel gehakt  of kip toevoegen zodat jij een heerlijke maaltijd soep er van kunt maken.

Verkrijgbare smaken

De soep van XXL nutrition is in twee verschillende smaken verkrijgbaar. Je kunt kiezen voor de heerlijke tomaten soep of de kippen soep. Deze zijn allebei erg lekker van smaak dankzij de toevoeging van echte peterselie, foelie en laurier dit geeft een echte authentieke smaak.  Naar smaak kun je er zelf ook nog andere ingredienten aan toevoegen om nog meer voedingsstoffen binnen te krijgen. Weet je niet zeker welke smaak je wilt hebben? Je kunt ook gemakkelijk een dosering zakje kopen zodat je de smaak eerst proberen kunt.

Gebruik en bereiding

Neem dertig gram van het poeder en meng dit met 200 ml heet water, het water mag niet kokend zijn.Roer de soep goed zodat er geen klontjes meer in zitten, eventjes laten afkoelen en het is klaar om te drinken. Mocht je de smaak te sterk vinden dan kan je hier naar smaak meer water aan toevoegen.

Voedingswaarde van dit product

De volgende voedingswaarde is gebaseerd op 100 gram poeder.
Energie: 358,9 kcal
Eiwitten: 63 gram
Koolhydraten: 25,5 gram
Waarvan suiker: 6,5 gram
Vet: 0,9 gram
Waarvan verzadigd: 0,4 gram
Vezels: 3.0 gram
Natrium: 2.3 gram