Een voedingssupplement wat perfect gemaakt is voor een lekker en gezond ontbijt dat is het product Delicious Breakfast van XXL Nutrition. Het ontbijt is volgens vele een van de belangrijkste maaltijden op de dag, het is dus van belang dat je ontbijt genoeg koolhydraten en eiwitten bevat om de dag goed te beginnen. Soms is het lastig om het juiste ontbijt samen te stellen, maar dat is geen probleem meer als jij dit supplement in huis hebt.

Over Delicious Breakfast

Met Delicious Breakfast kun jij een overheerlijk en gezond ontbijt gemakkelijk maken. Het is geschikt voor mensen die willen aankomen in vet vrije spiermassa, mensen die willen afvallen en mensen die een gezonde levensstijl willen aanhouden. Deze ontbijt mix heeft een lichte vanille smaak waardoor het erg lekker is, deze smaak wordt gebracht door Stevia dit is een volledig natuurlijke stof waardoor er geen extra toegevoegde suikers in dit product zitten. De volgende voordelen ervaar je dankzij dit product:

  • Complexe koolhydraten uit verschillende graansoorten
  • Een hoge kwaliteit whey eiwitten
  • Zowel als warm als koud te eet
  • Binnen een minuut klaar te maken
  • Een lekkere smaak
  • De juiste voedingsstoffen om de dag goed te beginnen

Gebruik en dosering

Een gemiddeld ontbijt wordt gemaakt met 80 gram poeder van Delicious Breakfast, dit zijn 2.5 scheppen. Je kunt hier uiteraard van af wijken als dit te veel of te weinig voor je is. Voor 80 gram poeder wordt het aangeraden om 300 ml  warme melk of water te mengen. Uiteraard kun je ook dit helemaal aanpassen naar je eigen smaak.

Voedingswaarde van dit product

De volgende voedingswaarde is samengesteld per 100 gram poeder.
Energie: 390 kcal
Eiwit: 29.5 gram
Koolhydraten: 61.2 gram
Waarvan suiker: 11.5 gram
Vet: 3.1 gram
Waarvan verzadigd: 2.0 gram
Vezels: 2.1 gram
Natrium: 0.2 gram

 Delicious Breakfast ervaringen

Heb jij het ontbijt van XXL Nutrition al eens gehad? Laat dan een review achter met jouw ervaringen hier in beschreven. Je helpt ons hier mee en veel van onze lezers.