Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

The Curse van Cobra Labs is een pre-workout voor ultieme energie, extreme mentale focus, grote pom en een geweldige smaak. Het is een pre-workout supplement voor de echte sporter. Het is wellicht niet één van de meest populaire pre-workouts op de markt in Nederland nog, maar de voordelen ervan zijn erg groot. Het supplement is voor elke sporter die het serieus neemt en continue betere sportprestaties wilt neerzetten.

Pre-workouts geven je alle energie die je nodig hebt in de gym. De voordelen die het supplement biedt zorgen ervoor dat je nog harder vooruit gaat.

Kenmerken en voordelen The Curse

  • Zeer sterke focus.
  • Extreme pomp.
  • Meer energie.
  • Werking binnen 30 minuten.
  • Enorm populair in de Verenigde Staten.

Het supplement is verkrijgbaar in een serving van 50 doseringen en verkrijgbaar in vier smaken, namelijk de volgende vier: Blue Raspberry Ice, Green Apple, Lemon Rush en Tropical Storm.

Aanbevolen gebruik van The Curse van Cobra Labs

Neem op trainingsdagen circa 30 minuten voor je training 1-2 scoops met 200 ml water of sportdrank voor optimaal gebruik. Het wordt aangeraden te beginnen met 1 scoop, waarna je na eigen gevoel dit kunt verhogen na twee scoop.

Ervaringen The Curse van Cobra Labs

Laat een review achter over deze pre-workout! Help ons op weg naar de grootste onafhankelijke review website van Nederland over supplementen te worden en help toekomstige mensen bij hun zoektocht naar de juiste pre-workout. Door jouw ervaring te delen help je namelijk andere mensen. Was de smaak goed, gaf je het resultaat of voelde je juist niks? Positief of negatief, wij horen het graag!