Celmass is het post-workout supplement van het supplementen werk BSN. Cellmass helpt jou spieren weer herstellen na de training, het is dus van belang dat het vlak naar de training ingenomen wordt. Deze post-workout bestaat uit 5 gram creatine en kan hierdoor perfect gecombineerd worden met een eiwitshake of een andere post-workout.

Wat is Celmass?

Celmass is een post-workout product die ervoor zorgt dat je spieren veel beter kunnen herstellen naar een training. Het bevat maar liefst vier soorten creatines: Creatine sodium fosfaat,  creatine Ester-Beta Alanine, Creatinol-O-Fosfaat-Malaatzuur en creatine-alfa-amino-n-butyrate daarnaast bevat het ook nog eens L-Glutamine, taurine en aminozuren wat allen erg belangrijk is voor het herstel. Celmass bevat geen eiwitten waardoor je de ultieme post-workout  kunt maken door er een eiwitshake aan toe te voegen.

Het gebruik

Het gebruik van dit product is ook erg gemakkelijk je maakt met een schepje en een hoeveelheid water naar keus een shake. De hoeveelheid water die je toevoegt kun je naar smaak bepalen. Neem de shake binnen zo’n dertig minuten na je training voor het beste resultaat.

Verkrijgbare smaken

Celmass is verkrijgbaar in maar liefst vier verschillende smaken waardoor er voor ieder wel een gewenste smaak bij zit. De volgende smaken zijn beschikbaar:

  • Arctic Berry
  • Blue raspberry
  • Grape
  • Watermelon

Veel gestelde vragen over dit product

Is er ook een oplaadfase nodig voor dit product?

In tegenstelling tot andere creatines is er geen oplaadfase nodig voor dit product.

Moet er na een bepaalde tijd ook een pauze ingelast worden?

Er wordt aangeraden om na een periode van acht weken een pauze in te lassen.

Hoeveel post-workout shakes kan ik uit een pot halen?

Een pot is geschikt voor 30 doseringen.

Heb jij nog een vraag over dit product maar staat deze er niet tussen? Laat dan een reactie achter en wij helpen je graag verder.