Bodylab.nl logoEen van de grootste supplementen webwinkels in Nederland en Belgie is Bodylab. Al jaren lang is dit een vertrouwd adres voor vele sporters om hier hun voedingssupplementen te bestellen. Een goede service en een zeer ruim assortiment zijn de kenmerken van deze winkel.

Bodylab.nl aanbiedingen en korting

Wie wil nou niet supplementen met een (flinke) korting kopen? Bij Bodylab zijn er verschillende mogelijkheden om goedkoper uit te zijn bij je bestelling. Daarnaast kun je ook nog eens kiezen uit verschillende cadeaus bij je bestelling, dit is afhankelijk van het bedrag waarvoor je besteld. De volgende mogelijkheden zijn beschikbaar om korting te krijgen bij Bodylab:

Bodylab megadeals, dit zijn supplementen van het huismerk van deze webwinkel die gecombineerd verkocht worden. Zo kun je je complete supplementen voorraad kopen met een flinke korting.

Blijvend in prijs verlaagd, hier vind je verschillende supplementen waarvan de prijs flink omlaag is gegaan. De producten op deze pagina zijn blijvend in prijs verlaagd dus ook als je supplement op is kun je hier nogmaals het product aanschaffen voor dezelfde prijs.

Aanbiedingen, daarnaast heeft Bodylab ook nog eens aanbiedingen die wekelijks veranderen. Als je supplementen gaat kopen bij Bodylab is het daarom altijd handig om te kijken of er iets leuks in de aanbieding is.

 Kortingscode Bodylab, tot slot bestaat er ook nog de mogelijkheid om korting op je bestelling te krijgen door gebruik te maken van de kortingscode bodylab, door de code in te vullen vlak voor het betalen zal je korting direct zichtbaar worden. Zodra er een code beschikbaar is zullen wij deze op deze pagina plaatsen!

Over Bodylab.nl

Bodylab is een supplementen aanbieder met een enorm assortiment, het assortiment bestaat uit vele premium supplementen merken en een uitgebreide huismerk. Hierdoor kun je voor bijna iedere supplement terecht bij deze webwinkel. De voordelen van Bodylab zijn als volgt:

  • Gratis verzending boven de 20 euro
  • Leuke gratis cadeau’s bij je bestelling
  • Voor 22:00 besteld morgen in huis
  • Een klantenservice van 8:00 t/m 21:30 op werkdagen