Heb je een testosteron booster nodig? Dan zou ik Anabolic ZMA aanraden. Het is een door wetenschap samengestelde mineralen formule.

Anabolic ZMA gebruiken

Anabolic ZMA is ideaal voor fanatieke sporters en bodybuilders die hun spieren wat willen opbouwen. Het is volledig natuurlijk product.

Het is bewezen dat, door Anablic ZMA te gebruiken, je testosteron met 1/3 deel zal toenemen. Het is ook bewezen dat het mogelijk is dat je spierkracht twee en een half keer zal groeien. Zelf zal je merken dat het je nachtrust stimuleert.

ZMA is samengesteld uit:

  • Vitamine B6 – Dit komt goed uit voor sporters, omdat het vermoeidheid kan verminderden. Verder is het goed voor de eiwit productie en stofwisseling en levert het een bijdrage bij aan de activiteit van de hormonen. Ook heeft het een positieve effect op de energievoorziening in de spieren.
  • Magnesium – het is goed voor de celdelingsproces en helpt bij de normale werking van de spieren. Daarnaast helpt het ook bij de normale eiwitsynthese en bevordert het de energiestofwisseling.
  • Zink – het belangrijkste effect dat Zink heeft, is dat het een bijdrage levert bij de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed. Ook levert het een bijdrage tot het behouden van een normale metabolisme van macronutriënten, een normaal zuur-basemetabolisme en vitamine A. Zink helpt ook bij de normale werking van het immuunsysteem en helpt het ook om (lichaams)eiwitten op te bouwen.

Gebruik en dosering

Per pak krijg je 90 capsules, dus genoeg voor ongeveer 3 maanden. Je moet 1 capsule per dag gebruiken. Liefst 30 tot 60 minuten voordat je gaat slapen.

Het is een veilig product die geen bijwerkingen heeft, maar het is niet goed om een capsule zomaar in te nemen. Je voeding moet ook goed zijn voordat je aan zo een supplement begint.

 

De totale dosering:

  • Vitamine B6: 1,65 mg (118%)
  • Magnesium: 150 mg (40%)
  • Zink: 10 mg (100%)

 

Zoals je ziet heeft is Anabolic ZMA een natuurlijk product, geeft het duidelijke resultaten en heeft het geen bijwerkingen. Alleen moet je ervoor zorgen dat je niet meer dan 1 capsule per dag inneemt en dat je behoorlijk eet.