Op zoek naar een spieropbouwend supplement? Dan zit je hier wel goed. Dit supplement van Muscletech biedt jou de juiste stoffen om meer spiermassa te kweken en vooruit te gaan. Het supplement zit namelijk boordevol eiwitten, de juiste dosis creatine, de verschillende aminozuren en meer ingrediënten die jou naar een hoger niveau zullen tillen.

Het supplement bevat alles wat je nodig hebt, simpelweg: je hebt dus geen eiwitshakes of herstelshakes meer nodig!  In het supplement zitten alle ingrediënten om meer uit je training te halen en beter te herstellen na een training. Zo bevat het onder andere 5 gram creatine, 40 gram eiwit, alle aminozuren, een volledige dosis glutamine en een volledige dosis BCAA’s. Makkelijker kan het bijna niet, een all-in-one shake voor alle juiste ingrediënten.

Het supplement is verkrijgbaar in een verpakking van 1088 gram met een kersensmaak.  Het grote voordeel hiervan is dat je niet alle losse supplementen in huis hoeft te hebben, gezien dit al alles biedt.

Reviews Anabolic Halo Performance Series

Heb jij ervaring met dit supplement? Dan horen wij graag van jou! Help ons en andere sporters door een review achter te laten van Anabolic Halo Performance Series van Muscletech.