Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

Amino X van het merk BSN is één van de meest populaire aminozuren op de markt. En niets voor niets natuurlijk. Dit supplement bevat alleen de best opneembare BCAA’s in de juiste hoeveelheid en dosering. Een ander groot voordeel is dat je het product zowel voor als na de training of zelfs bij het ontbijt kunt gebruiken.

In Amino X zitten drie soorten aminozuren die jou lichaam zelf niet aan kan maken, de reden waarom dit supplement zo goed is. Zo zit er Leucine, IsoLeucine en Valine in. Ook smaakt het supplement erg goed, wat een reden is voor vele sporters gebruik te maken van dit voedingssupplement. Naast de aminozuren bevat de formule enkele andere ingrediënten die jou helpen je prestaties te bereiken.

Voordelen Amino X

  • Lost goed op.
  • Geen koolhydraten.
  • Smaakt top.
  • Verkrijgbaar in vier smaken.
  • Voordelig vergeleken andere BCAA supplementen.

Gebruik van Amino X

Aminozuren zorgen dat je spierafbraak tegen gaat waardoor jij optimaal hersteld en meer spiermassa aankomt. Dagelijks moet je 1-2 scoops nemen met water. Het beste is om het even te laten oplossen in het water door het te laten schuimen. Op de niet trainingsdagen wordt het aanbevolen om 1 scoop te nemen met het ontbijt.

Amino X is tevens verkrijgbaar in vier smaken: Blue Raspberry, Fruit Punch, Green Apple en Watermelon.

Reviews Amino X

Heb jij gebruikt van Amino X van BSN? Laat jou ervaring hier achter!