Afslank eiwit is een van de weinige voedingssupplementen die gebruikt kan worden als maaltijd vervanger in plaats van als toevoeging op de dagelijkse hoeveelheid voeding. Zoals de naam al doet vermoeden is afslank eiwit het middel als je wilt afvallen of op dieet bent.

Wat is afslank eiwit?

Afslank eiwit is een calorie arme eiwitpoeder waarmee een eiwitshake gemaakt kan worden. Ook zitten er stoffen in die de verbranding van vet stimuleren en het honger gevoel wegnemen. Afslank eiwit bevat slechts 93 kcal per eiwitshake en bestaat voor een groot deel uit eiwitten. Als je een maaltijd vervangt door deze shake krijg je dus ook meteen al een stuk minder calorieën binnen want een gemiddelde maaltijd bevat veel meer calorieën dan deze shake. Dit is het eiwitpoeder wat je moet hebben als je wilt afvallen. Kort gezegd zijn de volgende voordelen te behalen als je een maaltijd vervangt door een afslank eiwit shake:

–          Minder calorieen dan een maaltijd
–          Afvallen met spierbehoud
–          Geen honger gevoel meer zodat het makkelijker wordt om tussendoortjes te laten staan
–          Een hogere stofwisseling
–          Geschikt voor elk laag koolhydraat dieet of eiwitrijk dieet

Gebruik van deze eiwitshake

Het gebruik van afslank eiwit hangt af van wat je wilt bereiken. Als je doel is om zoveel mogelijk af te vallen dan is het aan te raden om 1-2 maaltijden te vervangen door een shake.  Voor het optimale resultaat is het wel van belang dat de rest van je voeding gezond is en dat je regelmatig sport. Doe je dit niet dan zal het resultaat van de eiwitshake ook minimaal zijn. Als je wilt droog trainen kun je deze shake ook gebruiken door hem vlak voor of na de training te nemen.  Als je doel is om vet te verliezen is het ook aan te raden om deze shake altijd met water te maken zodat je de calorie inname beperkt houd.

Verkrijgbare smaken

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je een lekkere maaltijd misloopt want afslank eiwit is verkrijgbaar in vele verschrikkelijk lekkere smaken. Hierdoor heb je niet eens het gevoel dat je aan het dieeten bent. De volgende smaken zijn beschikbaar om een shake mee te maken:

–          Banaan
–          Nutella
–          Chocolade
–          Bosvruchten
–          Aardbeien
–          Ijs cappuccino
–          Ijs kokosnoot
–          Witte chocolade
–          Koekjes en room
–          Straciatella
–          Vanille
–          Chocolade kokosnoot bounty

Afslank eiwit ervaringen

Op het internet zijn vele ervaringen te lezen van mensen die de gewenste kilo’s zijn verloren mede dankzij het gebruik van deze eiwitpoeder. Uiteraard zijn wij en andere lezers ook benieuwd naar jou ervaring met dit product. Je zou ons en vele andere kunnen helpen door een review van dit product te plaatsen waarin jij je ervaring met dit product omschrijft.