Het gebruik van supplementen neemt de laatste jaren alleen maar toe. Logisch, want mensen kiezen ervoor om gezonder te leven en meer te sporten en/of te bewegen. Dit gebeurt in combinatie met het innemen van supplementen. Deze supplementen helpen je bij het behalen van doelen die jij jezelf stelt om bijvoorbeeld gezond te leven of spiermassa te kweken. Een nadeel is wel dat supplementen vaak erg duur zijn. Dankzij onderstaande 5 tips ontdek je hoe je de supplementen met korting kunt kopen. Doe er je voordeel mee!

1. Let op de aanbiedingen
Een eenvoudige manier om supplementen met korting te kopen, is door de aanbiedingen in de gaten te houden. Wil je hiervan op de hoogte worden gehouden? Zorg er dan voor dat je je inschrijft op nieuwsbrieven bij online shops met supplementen in het assortiment. Je bent dan als eerste op de hoogte van aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen waardoor je direct groot kunt inslaan mocht een aanbieding op jou van toepassing zijn. Vaak krijg je ook nog eens extra korting of profiteer je van gratis verzending als je voor een bepaald bedrag bestelt.

2. Maak gebruik van een kortingscode
Op het internet zijn diverse websites te vinden die kortingscodes voor je verzamelen. Deze promotiecode kun je gebruiken als je een bestelling plaatst in een online shop die supplementen verkoopt. Een winkel waar je met behulp van een kortingscode voordelig supplementen kunt aanschaffen, is natuurlijk Vitamstore. Door gebruik te maken van een kortingscode kun je voordelig supplementen online aanschaffen bij deze winkel. Schrijf je in bij Bespaardeals en blijf up-to-date van leuke kortingen of acties.

3. Haal je nee-nee sticker van de deur
Ontvang je geen folders aan huis? Zorg dan dat je je nee-nee sticker van de brievenbus verwijdert. Door folders van winkels te ontvangen, ben je veelal als eerste op de hoogte van leuke acties en aanbiedingen van winkels bij jou in de buurt. Anderzijds kan het ook een aanrader zijn om eens verder te kijken dan alleen de plaatselijke winkel. Online zijn er momenteel zoveel shops te vinden die supplementen verkopen, dat het loont om op onderzoek uit te gaan.

4. Vergelijk en bespaar
Tegenwoordig zijn er talloze aanbieders te vinden die online supplementen verkopen. Jij kunt daar absoluut voordeel mee behalen. Door vooraf de verschillende shops met elkaar te vergelijken, kun je vaak tientallen euro’s per aankoop besparen. Waarom zou je teveel geld uitgeven aan supplementen terwijl dat eigenlijk helemaal niet nodig is? Leg de verschillende shops naast elkaar en plaats een bestelling waar jij het voordeligst uit bent. Vergelijken doe je bijvoorbeeld gemakkelijk hier.

5. Onderzoek de connecties van je sportschool
Sommige sportscholen hebben samenwerkingsverbanden met bedrijven die supplementen verkopen. Dit betekent dat jij als sporter in sommige gevallen flink wat korting kan krijgen op de aankoop van supplementen. Het kan dus raadzaam zijn eens langs te gaan bij je sportschool om na te vragen hoe dit precies zit. Misschien ben je al meerdere keren leuke kortingen misgelopen, puur vanwege onwetendheid.

Is gezond leven een grote wens van jou en wil je hiervoor gebruikmaken van supplementen? Bovenstaande tips helpen je om deze voordelig of met korting aan te schaffen, zowel bij de winkel om de hoek als online.