Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

100% Green Protein van Body & Fitshop is een natuurlijke eiwit supplement op basis van puur erwteneiwit isolaat. Het supplement is bedoeld voor de sporter die op zoek is naar natuurlijke supplementen. Het eiwitsupplement bevat alleen hoogwaardige eiwitten en is tevens helemaal vrij van allergenen. Naast dat het dezelfde werking heeft als alle andere eiwit supplementen, bevat het ook erg weinig calorie├źn en vet. Een echte aanrader en nieuw op de markt!

Kenmerken en voordelen van 100% green protein

  • 100% plantaardig product
  • Lactose en gluten vrij
  • Weinig calorie├źn en vet
  • Perfect voor elk eiwitdieet
  • Zeer hoge biologische waarde

Het supplement bevat slechts 100 kcal en een totaal van 20 gram eiwitten per shake. Het supplement past hierdoor perfect in elk eiwitdieet, of je nou wilt afvallen of spier wilt aankomen. Het bevat tevens veel BCAA’s, Glutamine, Arginine, voedingstoffen, vezels en andere bouwstoffen. Je zult hierdoor beter herstellen na je training en je spieren zullen sterker worden.

Aanbevolen gebruik van Green Protein

Neem dagelijks 1 tot 3 shakes per dag, afhankelijk van je doel. Neem elke keer 1 maatschap met circa 250 ml water.

Ervaringen 100% Green Protein Body & Fitshop

Heb jij ervaring met dit supplement? Laat het ons en andere weten! Het nieuwe supplement is door Body & Fitshop op de markt gezet en wij zijn benieuwd naar jouw ervaring. Help toekomstige gebruikers door een eerlijke review achter te laten!